U heeft uw eigen smaak voor woninginrichting. U houdt van bepaalde kleuren, stoffen en stijlen. Die zoekt u bij elkaar uit, tot een fraai geheel zich vormt, naar een heerlijk huis waarin u lang kunt ontspannen en weer opladen. MULTI Keuken & Bad levert hiervoor alle producten voor woninginrichting, ook in Rotterdam, Schiedam, Maasland enVlaardingen. Als aangesloten lid van de landelijke AanHuis organisatie van project- en woninginrichters bieden wij u extra voordeel in de vorm van expertise, aanbod, constante kwaliteit en aanbiedingen. Ontdek deze snel op deze website en in onze winkel!

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Prachtige producten voor woninginrichting

Niet alleen kunt u kwaliteit aflezen aan uw meubelen, ook uw woninginrichting voelt anders met volwaardige producten. Dit maakt het de moeite waard om zowel in prachtige meubelen te investeren als in een fraaie vloer, bijzondere raamdecoratie of een moderne keuken. Wat u ook zoekt, bij MULTI Keuken en Bad vindt u het. Want wij hebben een compleet aanbod met bekende en minder bekende kwaliteitsmerken in de woninginrichting. Zoals vloeren van natuursteen, hout of linoleum, raamdecoratie zoals shutters, gordijnen of lamellen, of complete keukens met moderne keukenapparatuur.

Woninginrichting van Multi Keuken en Bad

Bij Multi Keuken en Bad met meer dan 900 vierkante meter aan showroom raakt u geïnspireerd door de showroommodellen, en helpen deskundige medewerkers hieruit uw ideale product te vinden. Zij zijn benieuwd naar uw persoonlijke wensen, uw stijl en behoeften. Na een prettig gesprek in alle rust komt u tot de juiste conclusie en heeft u een scherp geprijsd product dat geheel aansluit op uw bestaande woninginrichting in Rotterdam, Schiedam, Maasland of Vlaardingen. Dit vertaalt zich naar een woninginrichting waarin u zich werkelijk thuis voelt.

Ook voor:

Binnenverbouwingen Maasland Woninginrichting s Gravenzande Binnenverbouwingen Schiedam Woninginrichting De Lier