Binnenverbouwingen Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Moet er goed worden meegedacht over uw binnenverbouwing(en) in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk? Zoekt u het beste maatwerk voor uw keuken, badkamer, plafonds, muren, kasten en apparatuur? Kies voor een gespecialiseerde partner met ervaring. Dat is MultiKeuken en Bad, al meer dan 15 jaar dé specialist in binnenverbouwingen voor onder andere Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Wij bieden de hoogste kwaliteit, scherpste prijzen, snelste werkwijze, en prettigste service!

Alles voor binnenverbouwingen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten binnenverbouwingen in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, en Ridderkerk, bijvoorbeeld:

Badkamers
Dankzij ons brede assortiment voldoet uw badkamer aan al uw wensen. U heeft ruime keuze uit kranen, spiegels, ligbaden, toiletten, badkamermeubels, radiatoren, tegels en accessoires.

Schuifwandkasten
Dankzij ons ruime aanbod aan decors en kleuren, krijgt u precies de inloopkast of schuifwandkast die u wenst. Hierbij zijn spiegeldeuren en deuren met gekleurd glas prachtige opties.

Stalen deuren
Stalen deuren zijn niet voor niets populair bij binnenverbouwingen, dus bieden wij deze in uiteenlopende uitvoeringen. De tijdloze industriële uitstraling van stalen deuren is een aanvulling op uw interieur.

PVC-vloeren
Ontdek onze onderhoudsvriendelijke en duurzame (visgraat) PVC-vloeren. Dankzij de nieuwste technieken voor structuren en motieven zijn deze amper te onderscheiden van houten of stenen vloeren.

Tegelvloeren
Prachtige tegels voor een vloer die u makkelijk kunt dweilen met stoffer, mop en water. Ideaal als u huisdieren en kinderen heeft.

Het belang van precisie bij binnenverbouwingen in de regio Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk

Bij binnenverbouwingen draait alles om nauwkeurigheid. Zeker als het gaat om het inmeten voor uw huis of kantoor in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, of Ridderkerk. Bijvoorbeeld als het gaat om uw keuken, badkamer, vloer, kast, deuren, tegels of leidingen. Alles moet in elk opzicht perfect passen. De afwerking moet de hoogste kwaliteit hebben. Hetzelfde geldt uiteraard voor het sauzen, schilderwerk, stucwerk, timmerwerk en alle andere werkzaamheden voor uw binnenverbouwing(en).

Inmeetservice

MultiKeuken en Bad staat voor precisie en kwaliteit. Hiervoor komen wij graag bij u langs. Zo kunnen wij op maat voor u inmeten en meteen doelgericht adviseren over uw ruimte en de mogelijkheden voor kleuren en materialen. Uw verbouwing is zo het resultaat van jarenlange ervaring en brede expertise in binnenverbouwingen.

Ervaring en vakmanschap = top resultaat!

De succesformule van MultiKeuken en Bad? Dat is de expertise van onze medewerkers. Dankzij hun ervaring en vakmanschap, is onze onderneming in staat om de beste garanties van de regio Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk te bieden. Deze gaan verder dan de gewone fabrieksgaranties voor materialen en apparatuur: wij garanderen volledige tevredenheid bij alle binnenverbouwingen.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs