Specialist in (binnen)verbouwingen in Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Buiten- en binnenverbouwingen worden in Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande voltooid met de kwalitatieve producten van AANHUIS. Complete badkamers, keukens, sanitair, meubelen, raamdecoratie en talloze andere artikelen sieren de huizen in de omgeving. Maar dan vooral als deze juist geïnstalleerd zijn: kaarsrecht, intact en perfect functionerend. Dat merkt u meteen als u uw binnen- of buitenverbouwing(en) heeft overgelaten aan de specialisten van AANHUIS.

Vraag nu meer informatie aan over onze (binnen)verbouwingen, of laat een offerte opstellen. Indien gewenst bezoeken wij u zelfs aan huis. Of u nu in Maassluis, De Lier, Naaldwijk of ’s-Gravenzande bent gevestigd of woonachtig bent.

Alle soorten (binnen)verbouwingen

Multi Keuken en Bad is zo een specialist, waar ervaren en gekwalificeerde monteurs en installateurs werken. Zij zijn toegerust op alle soorten (binnen)verbouwingen die u nodig kunt hebben. Of het nu gaat om stukadoorswerkzaamheden, schilderswerkzaamheden of het installeren van keukens, badkamers en vloerverwarming. Een snelle levering én montage is hierdoor gegarandeerd. Dat is de MULTI-service waarin de kracht ligt van Multi Keuken en Bad. U bereikt deze winkel in Maassluis gemakkelijk, ook vanuit de omgeving bij De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande.

Voordeligste offerte voor uw (binnen)verbouwingen in Maassluis, De Lier, Naaldwijk & ‘s-Gravenzande

Wij bespreken graag met u welke ideeën er moeten worden opgenomen in onze complete, overzichtelijke offerte. Hierin vindt u een vaste aanneemsom, zodat u zeker weet wat u krijgt tegen welke prijs. Alle benodigde werkzaamheden die bij (binnen)verbouwingen horen, zijn hierin opgenomen. Zoals installatiewerk (elektra-, verwarming-, schilder- en loodgieterswerk), timmerwerk, tegelwerk en stukadoorswerk. En zelfs. En zelfs de gebruikte materialen. Zo ontstaan er geen misverstanden en ziet u al van tevoren hoe voordelig het is om AANHUIS en Multi Keuken en Bad in te schakelen voor uw buiten- of binnenverbouwingen.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.