Buiten- en binnenverbouwingen worden in Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande voltooid met de kwalitatieve producten van AANHUIS. Complete badkamers, keukens, sanitair, meubelen, raamdecoratie en talloze andere artikelen sieren de huizen in de omgeving. Maar dan vooral als deze juist geïnstalleerd zijn: kaarsrecht, intact en perfect functionerend. Dat merkt u meteen als u uw binnen- of buitenverbouwing(en) heeft overgelaten aan de specialisten van AANHUIS.

Vraag nu meer informatie aan over onze (binnen)verbouwingen, of laat een offerte opstellen. Indien gewenst bezoeken wij u zelfs aan huis. Of u nu in  Maassluis, De Lier, Naaldwijk of  ’s-Gravenzande bent gevestigd of woonachtig bent.

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Alle soorten (binnen)verbouwingen

Multi Keuken en Bad is zo een specialist, waar ervaren en gekwalificeerde monteurs en installateurs werken. Zij zijn toegerust op alle soorten (binnen)verbouwingen die u nodig kunt hebben. Of het nu gaat om stukadoorswerkzaamheden, schilderswerkzaamheden of het installeren van keukens, badkamers en vloerverwarming. Een snelle levering én montage is hierdoor gegarandeerd. Dat is de MULTI-service waarin de kracht ligt van Multi Keuken en Bad. U bereikt deze winkel in Maassluis gemakkelijk, ook vanuit de omgeving bij De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande.

Voordeligste offerte voor uw (binnen)verbouwingen in Maassluis, De Lier, Naaldwijk & ‘s-Gravenzande

Wij bespreken graag met u welke ideeën er moeten worden opgenomen in onze complete, overzichtelijke offerte. Hierin vindt u een vaste aanneemsom, zodat u zeker weet wat u krijgt tegen welke prijs. Alle benodigde werkzaamheden die bij (binnen)verbouwingen horen, zijn hierin opgenomen. Zoals installatiewerk (elektra-, verwarming-, schilder- en loodgieterswerk), timmerwerk, tegelwerk en stukadoorswerk. En zelfs. En zelfs de gebruikte materialen. Zo ontstaan er geen misverstanden en ziet u al van tevoren hoe voordelig het is om AANHUIS en Multi Keuken en Bad in te schakelen voor uw buiten- of binnenverbouwingen.

Ook voor:

Binnenverbouwingen Rotterdam Woninginrichting Naaldwijk Binnenverbouwingen Vlaardingen Woninginrichting Maassluis