Binnenverbouwingen Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Wilt u succesvol uw binnenverbouwing afronden in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Dan zoekt u een ervaren specialist die met u meedenkt. Het gaat hier immers om belangrijk maatwerk. Om het inmeten, leveren en installeren/monteren van een perfecte keuken, badkamer, kast en bijbehorende apparatuur, leidingwerk, stucwerk, vloeren, etc. Hiervoor schakelt u MultiKeuken en Bad in. Want dan profiteert u van de hoogste kwaliteit, de scherpste prijzen, de snelste levering en montages en vooral ook de prettigste service! Neem hiervoor nu contact met ons op.

Wat voor binnenverbouwingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht?

Wij verzorgen en leveren alles voor binnenverbouwingen in de hele regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht maar ook daarbuiten. Hiervoor bieden wij een brede selectie producten. Daarnaast verzorgen wij alles wat hiervoor nodig is, tot in de puntjes. Denk ook aan sauzen, schilderen, stuken, timmeren, en alle andere nodige werkzaamheden voor uw binnenverbouwing(en).

Compleet assortiment, enorm veel ervaring en vakmanschap

Bij ons vindt u het breedste aanbod van onder andere Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Hiermee haalt u het mooiste in huis voor de verbouwing van uw:

Keuken

Uiteenlopende kasten, inbouwapparatuur, kranen en andere keukenelementen in diverse uitvoeringen, maten, kleuren, afwerkingen enmaterialen.

Badkamers

Prachtige spiegels, toiletten, badkamermeubels, ligbaden, tegels, radiatoren, kranen en accessoires.

Schuifwandkasten

De fraaiste deuren, spiegeldeuren en deuren met gekleurd glas. Verkrijgbaar in diverse kleuren en decors, voor uw perfecte schuifwandkast of inloopkast.

Stalen deuren

Stalen deuren in diverse uitvoeringen, tevens met gekleurd glas. Voor een interieur met een industriële en tijdloze stijl.

PVC-vloeren

Onderhoudsvriendelijke en duurzame PVC-vloeren voor alle binnenverbouwingen. Nauwelijks te onderscheiden van natuurlijke vloeren, dankzij de motieven en structuren van de moderne printtechniek, uiteraard ook visgraat.

Tegelvloeren

Prachtige tegels en bijna het grootste aanbod van de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht! Deze vloeren maakt u snel, zorgeloos en gemakkelijk schoon met een dweil, water of stoffer. Ideaal voor huisdieren!

Maximale garantie op binnenverbouwingen

De ervaring en expertise in binnenverbouwingen bij onze medewerkers is zeer groot. Door ons team zijn wij in staat om de beste garanties te bieden. Deze gaan veel verder dan slechts de fabrieksgaranties voor apparatuur en materialen. Dus als u voor uw binnenverbouwingen zekerheid zoekt, kiest u MultiKeuken en Bad.          

Service aan huis

Bij succesvolle binnenverbouwingen komt alles aan op precisie en aandacht voor detail. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om bij u op locatie te adviseren en in te meten. Deze service voeren wij uit voor alle klanten in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Zo adviseren wij u ook over uw specifieke binnenverbouwing(en), en welke producten het meest geschikt zijn.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.