Binnen verbouwingen Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning? Het professionele team van Multi Keuken en Bad helpt en denkt graag mee

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Als het gaat om binnenverbouwingen voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen, waar gaat u dan heen? Uw woning is de basis van uw leven. Het is waar u samenkomt met uw familie en waar u vrienden ontvangt. Het is de plek waar uw kinderen groot worden, waar u ontspant en waar uw dag begint en eindigt. Als het dan aankomt op binnen verbouwingen voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen wilt u toch een garantie dat dit op hoog kwalitatieve wijze gebeurt en dat uw wensen werkelijk gerealiseerd worden. Juist als het gaat om binnenverbouwingen in de regio Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen bent u bij, de specialist; Multi Keuken & Bad, aan het juiste adres. Zoals onze naam al doet vermoeden zijn we de specialist als het gaat om keukens, badkamers en sanitair. Ook als het gaat om het aanleggen, installeren en monteren van deze ruimtes zijn wij uw partner. Maar daar houdt het niet mee op. Ook niet als het gaat om binnen verbouwingen voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen. Kom langs in onze showroom om uw wensen te bespreken!

Welke binnenverbouwingen in Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen mogen we aanpakken?

Welke binnen verbouwingen u in de regio Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen ook van plan bent, wij streven altijd naar een blijvende tevredenheid. Uiteraard wordt de uitvoering gedaan door een vakkundig, gedreven en ervaren team. We werken snel en betrouwbaar. En als het gaat om binnen verbouwingen voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen dan hanteren we uiteraard scherpe prijzen. We maken dan ook gebruik van een vaste prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Maar succesvolle binnen verbouwingen voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen beginnen natuurlijk met het duidelijk maken van uw wensen. Ook daarom heten we u graag welkom in onze 900m2 showroom.

Wanneer komt u langs?

In onze showroom kunt u genoeg inspiratie opdoen. Er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, pvc vloer of complete binnenverbouwingen. Voor u, uit de regio: Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen, nemen we alle tijd voor. Uw wensen zijn onze eerste richtlijn in het plannen van de mogelijke werkzaamheden. Daarna volgt het offerte traject. En dan gaan we uw droomverbouwing waarmaken?

Uw binnen verbouwingen in Den Haag, Voorburg, Rijswijk of Wateringen worden door ons zo uitgevoerd dat u er vele jaren plezier aan zult hebben. Dus ook voor binnenverbouwingen gaat u naar Multi Keuken & Bad.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Maassluis, Nieuwe Tuinen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Maasdijk, Naaldwijk, Vlaardingen, Barendrecht, Dordrecht, Leidschendam, Poeldijk, Rhoon en Berkel en Rodenrijs