De garderobekasten van Multi Keuken en Bad zijn van de hoogste kwaliteit. Ze bieden een zee aan ruimte, die u afsluit achter een fraai oppervlak dat past bij uw eigen stijl. In het gebruik zijn ze bovendien overzichtelijk en gemakkelijk. Daarom kiezen veel particulieren, bedrijven en woningstichtingen voor onze garderobekasten in Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande. Ook u bent welkom in onze inspirerende showroom van 900m².

Vrijblijvend een garderobekasten offerte aanvragen?

Gespecialiseerde vakmensen

Multi Bad en Keuken levert dagelijks verschillende producten en diensten. Zo heeft ons team een rijke ervaring in het professioneel inrichten van woningen/panden in de regio Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande. Heeft u dus vragen, of bent u benieuwd naar wat er mogelijk is, en wat voor garderobekasten het mooist zullen staan in uw interieur, profiteer dan van onze vakmensen met hun kennis. Ook als u komt voor uw keuken, badkamer, vloer of sanitair. In ons pand in Maassluis is tevens de KARWEI gevestigd, waardoor u meteen klaar kunt zijn tijdens uw bezoek. U kunt bij ons gratis parkeren en wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit De Lier, Naaldwijk en ’s-Gravenzande.

Garderobekasten in Maassluis en regio; uiteraard in uw stijl

U zoekt natuurlijk een product dat perfect aansluit op uw inrichting. Misschien een statige garderobekast met een fraaie houtafwerking. Of juist moderne garderobekasten met een stalen afwerking, glazen deuren of spiegel. Met uw eigen indeling, zodat deze past bij uw dagelijkse gebruik. Hiervoor leveren wij onze garderobekasten in verschillende maten en uitvoeringen. Bent u gevestigd in Maassluis, De Lier, Naaldwijk of ’s-Gravenzande, dan komen wij zelfs gratis bij u inmeten.

Ook voor:

Garderobekasten Rotterdam Garderobekasten Schiedam Garderobekasten Maasland Garderobekasten Vlaardingen Kastenwand Maassluis Kastenwand De Lier