Schuifdeurkasten Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen

Schuifdeurkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Woont u in Wassenaar, Voorschoten of Scheveningen en bent u op zoek naar een manier om uw woning een extra dimensie te geven? Dan is het aanbod schuifdeurkasten het ontdekken waard: het assortiment van Multikeukenenbad.nl is erg uitgebreid, en daarbij kunt u zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Natuurlijk komt bij de aankoop van een dergelijke schuifdeurkast heel wat kijken. Precies het juiste model vinden is geen eenvoudige opdracht, en enkele handige tips zijn dan ook altijd interessant. Dat is wat het onderstaande overzicht u te bieden heeft!

De beste schuifdeurkasten kiest u bij; Multikeuken en Bad

Multikeukenenbad (.nl) is dé speciaalzaak voor stijlvolle en duurzame schuifdeurkasten voor de hele regio Voorschoten, Wassenaar en Scheveningen. Maar waar let u nu het best op als u zo een aankoop wilt doen? Enkele belangrijke factoren:

1. Het formaat van de schuifdeurkast

Schuifdeurkasten hebben allemaal één ding gemeen: ze komen in verschillende afmetingen. Op zoek gaan naar het model dat perfect bij uw woning past is dan ook belangrijk. Kleine schuifwandkasten nemen relatief weinig plaats in, maar bieden dan ook minder opbergruimte. Grotere modellen geven de kamer meteen een luxueuze look. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid bij Multikeuken en Bad!

2. Het materiaal van de schuifdeurkasten

Een andere belangrijke factor waar meestal rekening mee gehouden wordt bij schuifdeurkasten is het materiaal waaruit deze zijn vervaardigd. Welk model u kiest hangt vooral af van de sfeer die u wilt creëren: schuifdeurkasten uit kunststof of aluminium passen beter in een moderne, strakke inrichting. Houten schuifdeurkasten zijn dan weer de beste oplossing als u de ruimte huiselijker wilt maken!

3. Sober, of juist niet?

Vervolgens is het altijd een goed idee om een kijkje te nemen naar het aanbod aan mogelijke kleuren, accessoires en uitbreidingen. Zo zijn er schuifdeurkasten die bijvoorbeeld vanbinnen zijn uitgerust met spiegels aan de deuren. Daarbij bestaan er zelfs modellen met deuren in gekleurd glas: de perfecte optie voor wie extra luxe in de ruimte wil brengen, bedenk ook wat handig is qua kastinrichting. Hoeveel (leg) planken of roedes.

De beste kwaliteit – tegen de scherpste prijs

Natuurlijk komt er nog veel meer kijken bij de keuze tussen de talloze schuifdeurkasten. Multikeuken en Bad kan u echter altijd de beste kwaliteit garanderen, mede dankzij het gebruik van duurzame en betrouwbare materialen. Ondanks het professionele productieproces zult u zich toch niet blauw betalen aan uw nieuwe schuifdeurkasten. En die scherpe prijzen maken een speciaalzaak als Multikeukenenbad.nl zeker de moeite waard.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl