Kastenwanden Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Kastenwanden op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Ontdek alle mogelijkheden als het gaat om kastenwanden in Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee. De nieuwe en inventieve manier om extra kastruimte te creëren. De kastenwanden die u bij ons ontdekt zijn verkrijgbaar in vrijwel alle vormen en maten. Wij bieden u de kans om deze volledig te integreren in uw interieur, afhankelijk van uw wensen.

Ons gekwalificeerde team zal in de installatie van de kastenwanden Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee exclusief gebruik maken van hoogwaardige materialen om een zeer lange levensduur te garanderen. Wij streven naar kwaliteit, zijn betrouwbaar en eerlijk,en zullen altijd voldoen aan uw wensen, dit alles voor een scherpe prijs.

Regionaal: kastenwanden Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee mogelijk gemaakt door ons

Dat kwaliteit belangrijk is, ook als het gaat om kastenwanden, verdient geen verdere uitleg. Dat betekent niet dat het duur hoeft te zijn. Zoals u ook van ons mag verwachten hanteren wij scherpe prijzen.

Dan is het helemaal mooi meegenomen dat het inmeten gratis is, als u in de regio woont. Zo kunt u beschikken over kastenwanden die werkelijk voor u op maat gemaakt zijn, van een hoge kwaliteit en scherp geprijsd.

Om te ontdekken wat we allemaal voor u kunnen betekenen als het aankomt op kastenwanden nodigen we u graag uit om onze grote showroom te bezoeken. Een enthousiaste medewerker staat klaar om u door alle mogelijkheden heen te lopen. Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot kastenwanden, u vindt het bij ons.

Een service met meerwaarde

Ook als het gaat om kastenwanden in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee kunt u van ons een service verwachten die verder gaat dan alleen het nodige. Van de medewerker die alle tijd neemt om uw wensen en mogelijkheden te bespreken tot een vakkundig en gedreven montageteam dat de kastenwanden daadwerkelijk plaatst. Tevredenheid is pas echt van waarde als deze blijft.

Wat kunnen we voor u betekenen als het gaat om kastenwanden in de buurt van Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee?

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl