Schuifdeurkasten Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Schuifdeurkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Schuifdeurkasten zijn zonder twijfel een aanwinst voor zowat elke woning in Delft, Delfgauw, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs die op zoek is naar meer comfort en efficiëntie. Vertrouwen hebben in een gespecialiseerde aanbieder van schuifdeurkasten is het beste wat u kunt doen om zeker te zijn van een resultaat dat stijlvol én functioneel is.

Waar u uw schuifdeurkasten ook wilt laten installeren, de voordelen van dergelijk meubilair mogen niet onderschat worden. Niet enkel haalt u dankzij deze maatregel meer uit de inrichting van uw woning, ook zal wonen aangenamer worden!

Waarom u moet kiezen voor schuifdeurkasten?

Schuifdeurkasten mogen dan wel een normale investering lijken te zijn op het eerste zicht, de voordelen ervan reiken erg ver. Voor maatwerk schuifdeurkasten bent u bij www.multikeukenenbad aan het juiste adres. Haalt u uw eigen schuifdeurkasten in huis, dan kunt u rekenen op:

Efficiënter wonen
Het grootste voordeel van schuifdeurkasten is dat wonen er gemakkelijker door wordt. Niet enkel omdat u een handige opslagplaats heeft voor kledij of andere spullen, maar ook omdat het gebruik van een schuifdeur heel wat plaats bespaart in de kamer. Zo heeft u ook meer overzicht in de ruimte!

Aangepaste oplossingen
Bij een specialist kunt u daarbij rekenen op een op maat gemaakte oplossing voor uw woning. Elke ruimte is anders, en de voorkeuren qua uitstraling én functionaliteit verschillen daarbij van persoon tot persoon. Kwalitatieve schuifdeurkasten worden altijd aangepast aan uw behoefte, zodat u het beste uit uw interieur kunt halen.

Duurzaamheid is troef
Een schuifdeurkast is natuurlijk een investering, en kiezen voor kwaliteit is dan ook essentieel. Kiest u voor schuifdeurkasten, dan kunt u zeker zijn van duurzaam materiaal, een professioneel productieproces en dus een duurzamer eindresultaat!

Voor elke stijl een mogelijkheid
Ten slotte is het aanbod schuifdeurkasten ook erg uitgebreid, waardoor u voor uw persoonlijke voorkeur qua stijl hoe dan ook een optie vindt. Van grote, klassiek ogende kasten met een luxe uitstraling tot moderne, ruimtebesparende schuifdeurkasten.

Haal het beste uit uw woning met schuifdeurkasten

Wilt u de look én efficiëntie van uw woning een niveau hoger tillen? Dan zijn schuifdeurkasten een vanzelfsprekende investering. Naast heel wat ervaring en professioneel inzicht beschikt www.multikeukenenbad.nl immers ook over een heuse showroom, waar u tal van schuifdeurkasten kunt bezichtigen. Ontdek alle mogelijkheden qua afmetingen, kleuren, deuren en kastinrichtingen. Maatwerk in kwaliteit!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.