Prachtige schuifwandkast op maat in Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen

Schuifwandkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Heeft u een schuifwandkast nodig in Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen?Als fraaie aanvulling op uw interieur? Voor praktisch overzicht, maar een zee aan ruimte? Dan zoekt u de schuifwandkast van Multi Keuken en Bad. Onze kwalitatief hoogwaardige producten verfraaien huiskamers, slaapkamers en zelfs bedrijfsruimten van klanten uit o.a. Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen. Prachtige voorbeelden ziet u in onze inspirerende showroom van 900m².

Ruime keuze

Uw schuifwandkast moet volledig aansluiten op uw interieur. Daarom bieden wij ruime keuze. U staat versteld van de verschillende kleuren, materialen en decors. Bijvoorbeeld als u kijkt naar het royale effect van een afwerking met gekleurd glas of spiegeldeuren. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus stel uw eigen unieke schuifwandkast samen. Tegen de scherpste prijzen van Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen.

Professionele service

Bent u gevestigd in Rotterdam, Schiedam, Maasland of Vlaardingen, dan komen wij bij de aankoop gratis bij u langs. Door het professioneel inmeten heeft u de zekerheid van perfectie. Ook geven wij u persoonlijk advies over de indeling van uw ruimte, de mogelijkheden voor en verschillen in afwerking, materiaal en kleur. Onze schuifwandkasten worden inclusief wielen en boven- en onderrails geleverd.

Schuifwandkasten in Rotterdam, Schiedam, Maasland & Vlaardingen

Bent u bezig met een verbouwing? Het professionele team van Multi Keuken en Bad is hierin gespecialiseerd. Dagelijks bedienen wij diverse klanten uit Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen. Zowel particulieren als bedrijven kiezen voor onze schuifwandkasten, maar ook voor onze keukens, badkamers en technische diensten (timmerwerk, stucwerk, loodgieterswerk, schilderwerk, tegelzetten, kitwerk en spachtelputzen).
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.