Schuifwandkasten Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Schuifwandkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Met het aanbod aan schuifwandkasten in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs heeft u de mogelijkheid om op inventieve wijze kastruimte in uw woning te creëren. Dan is het natuurlijk wel van belang dat u alle keuze heeft en een garantie in kwaliteit. U bent bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Zoals u mag verwachten bieden wij in ons aanbod aan schuifwandkasten Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs ook voordelen die verder gaan dan alle keuze.

Wij hebben vakkundig en gespecialiseerd personeel, een snelle levering en montage, scherpe prijzen en nog veel meer. Wij gaan altijd uit van uw wensen en mogelijkheden, ook in ons aanbod aan schuifwandkasten Delft, Delftgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

Zoals u mag verwachten bieden wij in ons aanbod aan schuifwandkasten in de regio’s Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs ook voordelen die verder gaan dan alleen keuze. Wij hebben vakkundig en gespecialiseerd personeel, een snelle levering en montage, scherpe prijzen en nog veel meer. Wij gaan altijd uit van uw wensen en mogelijkheden, ook in ons aanbod aan schuifwandkasten.

Regio Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs. Schuifwandkasten op maat!

Er zijn zeer veel mogelijkheden als het gaat om schuifwandkasten bij ons. U kunt bijvoorbeeld denken aan een kast die wanneer hij is gesloten eruit ziet als een strakke muur. Maar, schuifwandkasten die juist open zijn ter decoratie of een handige inkeping hebben voor bijvoorbeeld een TV behoren ook tot de mogelijkheden.

Deze kasten zijn een perfecte samenkomst van functionaliteit en schoonheid. De samenstelling van schuifwandkasten in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs bepaalt u helemaal zelf. U hoeft er echter niet bang voor te zijn dat u als het ware ‘door de bomen het bos niet ziet’. Er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar om u door de vele mogelijkheden heen te lopen.

Op maat gemaakte schuifwandkasten, dat moet toch duur zijn? Nee. Ook als het om maatwerk gaat kunt u van ons scherpe prijzen verwachten. Daarnaast worden alle schuifwandkasten in de buurt van Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs inclusief bovenrails, onderrails en wielen geleverd.

Bezoek onze showroom

Een snelle levering, scherpe prijzen en een vakkundige installatie. Dat is wat u van ons kunt verwachten als het gaat om schuifwandkasten Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

In onze showroom kunt u een zeer goed beeld krijgen van de mogelijkheden die we bieden in schuifwandkasten. Er staat altijd een enthousiaste medewerker klaar om samen met u uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Schuifwandkasten kunnen met behulp van 3D software tot leven worden geroepen. Een duidelijk plaatje qua kosten, de realisatie en de montage geven u in alles duidelijkheid als het gaat om schuifwandkasten, ook in de regio’s Delft, Delftgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl