Schuifwandkasten Poeldijk, Kijkduin, Ypenburg, Nootdorp

Schuifwandkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Op zoek gaan naar schuifwandkasten Poeldijk, Kijkduin, Ypenburg en Nootdorp is een van de beste dingen die u kunt doen als u uw woning als geheel leefbaarder, comfortabeler en stijlvoller wilt maken. Natuurlijk is het wel van groot belang dat u hierbij kwaliteit vindt, en dat is wat www.multikeukenenbad.nl u kan bieden. Ons aanbod aan schuifwandkasten voor de regio Poeldijk, Kijkduin, Nootdorp en Ypenburg is niet alleen erg uitgebreid, ook voldoet de kwaliteit van elk model aan alle verwachtingen.

Of u uw woning nu moderner en efficiënter wilt maken of juist op zoek bent naar een oplossing om uw landelijke woning een stijlvolle toets te geven, onze schuifwandkasten Poeldijk zijn dé oplossing voor uw huis in Poeldijk, Kijkduin, Ypenburg of Nootdorp. Wat komt er nu zoal bij schuifwandkasten kijken, en waarom zou u voor een specialist als www.multikeukenenbad.nl moeten kiezen?

Schuifwandkasten van de specialist: bij Multikeukenenbad

Kasten worden vaak gezien als een vanzelfsprekende voorziening in elke (moderne woning) – maar het tegendeel is waar. De rol die kasten vervullen qua functie en stijl mogen niet onderschat worden, en dat is zeker het geval bij schuifwandkasten. De juiste schuifwandkasten vinden is echter niet altijd eenvoudig, zeker aangezien het aanbod erg groot is. Toch is het de moeite waard om die zoektocht te wagen – het resultaat is immers een woning die stijlvoller oogt en efficiënter én aangenamer woont!

Geen enkele woning blijft achter dankzij schuifwandkasten

Een schuifwandkast is een voorziening die eigenlijk in elke woning aanwezig zou moeten zijn: zowel industriële interieurs als moderne en landelijke of klassieke woningen kunnen baten bij kasten die de ruimte niet enkel beter benutten, maar ook nog eens perfect passen bij de stijl zelf. Het voordeel van het aanbod van Multikeukenenbad is dat er voor elke mogelijke situatie een oplossing bestaat. Wilt u uw kleine slaapkamer toch een kwalitatieve kledingkast geven die stijlvol oogt, of heeft uw woonkamer behoefte aan een moderne kast waar u allerlei spullen in kunt opslaan? In dergelijke en andere gevallen bewijzen onze maatwerk schuifwandkasten hun nut!

Kwaliteit en maatwerk

Wat u ook koopt om uw woning gezelliger en leefbaarder te maken – u wilt genieten van kwaliteit. Bij schuifwandkasten is dat natuurlijk niet anders! Een gespecialiseerd aanbieder, wat wij zijn voor de hele regio Nootdorp, Ypenburg, Kijkduin en Poeldijk, garandeert bij elk model schuifwandkast de allerbeste kwaliteit, en dat tegen een aangename prijs. Zo geniet u niet alleen van schuifwandkasten die perfect aansluiten bij uw huidige woonstijl en voorkeuren, maar u bespaart er ook nog eens heel wat geld mee!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.