Schitterende garderobekasten voor Rotterdam, Schiedam, Maasland & Vlaardingen

Garderobekasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

De garderobekasten van Multi Keuken en Bad zijn professionele producten die gebruikt worden in woningen en bedrijfspanden in de hele regio; Rotterdam, Schiedam,Maasland en Vlaardingen. Schitterend, maar ook gemakkelijk bedienbaar. Met direct overzicht over de garderobe, zodat u nooit meer hoeft te zoeken. Een even stijlvolle als praktische oplossing dus. Multi Keuken en Bad levert deze in diverse uitvoeringen. Kom ze bekijken in onze 900m² grote showroom in Maassluis, vlakbij Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen.

Over onze garderobekasten

Onze garderobekasten zijn op maat verkrijgbaar. Hiervoor bieden wij u verschillende maten en uitvoeringen. Hierdoor kunt u uw garderobekast(en) perfect laten aansluiten op uw interieur in Rotterdam, Schiedam, Maasland of Vlaardingen. Bijzonder is de statige houtkleurige garderobekast, of de moderne garderobekasten met spiegel. Ook kunt u uw eigen indeling samenstellen, waardoor deze perfect aansluit op uw dagelijkse gebruik. Wij komen gratis bij u langs als u in Rotterdam, Schiedam, Maasland of Vlaardingen bent gevestigd. Onze professionele meting bezorgt u een perfect product.

Specialist in garderobekasten & interieurs

Multi Bad en Keuken zit in hetzelfde pand als KARWEI in Maassluis. Het logischegevolg is dat wij al 15 jaar veel klanten bedienen die bezig zijn met de verbouwing van hun pand of interieur. Vanuit deze technische ervaring krijgt u gespecialiseerd advies. Of het nu gaat over de praktische of esthetische kant. Over garderobekasten, of over andere producten zoals keukens, badkamers en vloeren. Multi Keuken en Bad bedient diverse particuliere en zakelijke klanten in Rotterdam, Schiedam, Maasland en Vlaardingen.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl