Schuifwandkasten Voorburg, Leidschendam en Leidseveen

Schuifwandkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Bent u op zoek naar schuifwandkasten in Voorburg, Leidschendam en Leidseveen (of omstreken) van goede kwaliteit? Dan bent u bij Multikeuken en Bad zeker en vast aan het juiste adres: het aanbod aan schuifwandkasten is niet alleen zeer uitgebreid, elk model biedt ook precies de duurzaamheid, stevigheid én stijl die uw woning nodig heeft om gezelliger, comfortabeler en leefbaarder te worden.

Ons aanbod in schuifwandkasten

De voordelen van schuifwandkasten op zich reiken al erg ver – vooral als u kiest voor een gespecialiseerde aanbieder als www.multikeukenenbad.nl. Een duidelijk beeld op die voordelen is hier wel van toepassing als u meer uit uw aankoop wilt halen!
Enkele belangrijke voordelen van onze schuifwandkasten:

1. De sfeer en uitstraling in je woning versterken
Een kast was vroeger dan misschien wel louter een functioneel onderdeel van de inrichting van een woning, tegenwoordig vervult hij ook een stijlfunctie. Net als elk meubelstuk en decoratie dragen schuifwandkasten bij aan de look en feel van de ruimte, en dat maakt de investering dan ook de moeite waard!

2. Meer dan genoeg opslagruimte
Een ander voordeel van schuifwandkasten is dat u over heel wat meer opslag- of bergruimte beschikt in vergelijking met een gewone kast. Niet enkel zijn veel modellen in de muur gebouwd, waardoor de kamer meteen ruimer oogt – ook zorgt de aanwezigheid van een schuifdeur ervoor dat u minder plaats nodig heeft om de kast open te doen. Twee vliegen in één klap!

3. Schuifwandkasten voor elke woning
Of u nu op zoek bent naar extra bergruimte voor uw kleding in de slaapkamer of uw woonkamer wilt uitrusten met een schuifwandkast die bijdraagt tot de uitstraling van de woning – alles kan als u vertrouwt op het aanbod van www.multikeukenenbad.nl. Van kleine en grote formaten kasten tot modellen die perfect passen in een landelijke woning of een industrieel interieur, er zijn haast geen grenzen. Daarbij is er ook heel wat keuze op het vlak van kleur en design, waardoor u uw schuifwandkasten perfect kunt afstemmen op de reeds aanwezige inrichting en decoratie.

4. Professioneel advies bij een gedegen expert
Zoals dat bij elke investering het geval is, wilt u natuurlijk weten wat u voor uw geld kunt krijgen. Www.multikeukenenbad.nl geeft u alle nodige informatie om met een gerust hart uw schuifwandkasten aan te kopen, wat uw voorkeuren ook zijn. Het resultaat is een woning die op het vlak van uitstraling en comfort alle mogelijke verwachtingen overtreft!

Www.multikeukenenbad.nl, dé specialist voor schuifwandkasten Leidseveen voor meer wooncomfort en stijl!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.