Schuifdeurkasten Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk

Schuifdeurkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Dankzij onze schuifdeurkasten voor Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk wordt het inrichten van uw woning meteen eenvoudiger: elk huishouden heeft behoefte aan kwalitatief, degelijk meubilair en voorzieningen om zowel stijlvol als leefbaar en aangenaam te zijn én te blijven. Dankzij schuifdeurkasten heeft u dat helemaal zelf in de hand, en haalt u dus meer uit uw interieur.

Multikeuken en Bad beseft hoe essentieel een goede, overzichtelijke inrichting en organisatie van de woning is en biedt dan ook schuifdeurkasten voor de hele regio Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en omstreken van uitstekende kwaliteit. Daarbij kunt u rekenen op een breed gamma aan mogelijkheden voor elke stijl en ruimte!

Schuifdeurkasten: meer dan gewoon een meubelstuk

Schuifdeurkasten zijn een unieke vernieuwing bij het inrichten van de woning: ze zijn niet enkel functioneel en ruimtebesparend, ook bestaan er voor elke mogelijke voorkeur en ruimte heel wat opties. Bij ons is het aanbod erg uitgebreid, en wat meer informatie daarover is dan ook van belang!

Sober en strak voor een moderne maar gezellige look

Steeds meer mensen kiezen voor een moderne inrichting, juist omdat de mogelijkheden qua meubilair tegenwoordig wel erg divers zijn. Ook als u zoekt naar schuifdeurkasten zal het u niet aan opties ontbreken: moderne designs zijn er genoeg, dankzij het gebruik van mooi afgewerkt hout en andere materialen. Daarbij geeft het brede kleurenpalet met moderne tinten u de kans om precies de moderne schuifdeurkast te vinden die u wilt.

Warme kleuren en sierlijke designs voor een klassieke of landelijke stijl

Natuurlijk horen schuifdeurkasten ook steeds vaker thuis in landelijke of klassieke inrichtingen. Enkel omdat u kiest voor een traditionele stijl, wil niet zeggen dat u niet van de vele voordelen van een schuifdeurkast kunt genieten. Bij dergelijke modellen zijn symmetrische patronen, het gebruik van sierlijk reliëf en warme, natuurlijke kleuren erg kenmerkend. Dankzij de juiste schuifdeurkast wordt de landelijke look van de ruimte versterkt!

De perfecte schuifdeurkasten vinden voor uw woning in Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht of Ridderkerk

Elke woning is anders, en wij beseffen dat maar al te goed. Het spreekt dan ook voor zich dat u kunt kiezen uit een breed gamma aan diverse schuifdeurkasten bij de indeling en inrichting van uw woning. Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden en advies bij de zoektocht naar op maat gemaakte schuifdeurkasten? Bekijk dan het uitgebreide aanbod en vertrouw op Multikeuken en Bad om uw interieur een extra dimensie te geven!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl