Schuifwandkasten Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

Schuifwandkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Schuifwandkasten Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen is de oplossing om extra opslagruimte te creëren zonder woonruimte op te offeren. Maar dan wilt u natuurlijk wel alle keuze hebben en een garantie van hoge kwaliteit. Zoals onze naam al doet vermoeden, Multi Keuken & Bad, zijn wij de specialist als het gaat om keukens en badkamers. Dan is het aanbod voor schuifwandkasten voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen een logische aanvulling. Maar dan gaat het wel altijd om maatwerk, tegen een vaste, lage prijs!

Van advies tot montage van de schuifwandkasten bieden wij u een ijzersterke service. Wij zijn betrouwbaar, bieden hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Ook in het aanbod aan schuifwandkasten in de regio van Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen gaan wij altijd uit van úw wensen.

Scherpe prijzen voor schuifwandkasten op maat

Maatwerk als het gaat om schuifwandkasten Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen betekent niet dat de kasten onbetaalbaar zijn. Het tegenovergestelde is waar bij ons. Zonder dat u hoeft in te boeten aan kwaliteit of mogelijkheden kunt u ervan uitgaan dat wij werkelijk maatwerk leveren.

De vele mogelijkheden die schuifwandkasten kunnen inhouden zijn misschien wat overweldigend. Daarom nodigen we u graag uit in onze 900m2 showroom. Hier kunt u veel inspiratie opdoen en er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar om u te loodsen door de vele opties die we u bieden. Onder andere kunt u dan bij schuifwandkasten Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen denken aan de kleuren, decors en materialen.

Wat zijn uw wensen?

Het is vanzelfsprekend dat we alle tijd nemen om uw wensen duidelijk te maken. Een kop koffie is dan ook nooit teveel gevraagd. Met ons aanbod aan maatwerk schuifwandkasten Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen heeft u de mogelijkheid om hier werkelijk uw eigen draai aan te geven.

Wat zijn uw wensen als het gaat om schuifwandkasten voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen? We kijken graag samen met u naar uw mogelijkheden en maken deze dan ook graag voor u tot een werkelijkheid.

Wanneer zien we u in onze showroom? Ook voor schuifwandkasten voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.