Schuifdeurkasten Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Schuifdeurkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Onze schuifdeurkasten voor Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht zijn precies wat u nodig heeft om de stijl van uw interieur unieker te maken. Steeds meer mensen vertrouwen op schuifdeurkasten vanwege de vele voordelen die ze bieden qua functioneel nut en stijl, en Multikeuken en Bad beseft dat maar al te goed. Dankzij de hulp van een gespecialiseerd aanbieder wordt het eenvoudiger om uw inrichting juist met die schuifdeurkasten uit te breiden waardoor het aangenamer wonen wordt!

Vele mogelijkheden met onze schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten komen natuurlijk, net zoals dat bij elk meubelstuk het geval is, in talloze vormen, formaten, kleuren, enzovoort. Een overzicht hebben op de vele mogelijkheden is een eerste stap in de richting van een aankoop die uw wooncomfort voorgoed kan veranderen. En dat is precies wat wij u bieden! Woont u in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht en omstreken? Dan kunnen wij u perfect helpen om meer te halen uit uw woning, en wel dankzij schuifdeurkasten. Dergelijke kasten bieden heel wat mogelijkheden voor zowat elk soort interieur:

1. Een landelijke stijl
Hoewel een landelijke en klassieke stijl gekenmerkt worden door het gebruik van natuurlijk materialen en warme kleuren, wil dat niet zeggen dat u niet van moderne voorzieningen gebruik kunt maken – zoals schuifdeurkasten. Er zijn immers heel wat modellen in materialen als hout, met natuurlijke patronen en warme, huiselijke kleuren!

2. Modern wonen
Natuurlijk zijn er ook voor moderne inrichtingen heel wat mogelijkheden: van strakke schuifdeurkasten met een eenvoudig design tot luxueuze modellen die wat meer opvallen, de opties zijn divers. Afhankelijk van uw huidige stijl en kleurgebruik in de slaapkamer of woonkamer zal een andere schuifdeurkast van toepassing zijn!

Altijd comfort en kwaliteit met schuifdeurkasten

Nu duidelijk is welke mogelijkheden schuifdeurkasten bieden voor uw woning, is het natuurlijk ook belangrijk te weten dat u hierbij kunt rekenen op kwaliteit. Schuifdeurkasten worden altijd vervaardigd uit duurzame en kwalitatieve materialen, waardoor u er dus een goede investering mee doet. Multikeukenenbad.nl staat garant voor producten die u op alle mogelijke vlakken tevreden stellen – en dat wordt ook duidelijk als u schuifdeurkasten aankoopt!

Ten slotte kunt u als klant altijd rekenen op een optimale service – of u nu vragen heeft over producten of advies wilt over welke schuifdeurkasten de beste oplossing zijn voor uw situatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en vraag vrijblijvend meer informatie!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl