Schuifwandkasten Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal

Schuifwandkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Waarom schuifwandkasten Oud Beijerland, Rhoon en Poortugaal? Het zijn zowat de beste voorzieningen die u kunt overwegen om uw interieur de basis te geven die het verdient, zeker als u op zoek bent naar een inrichting die zowel stijlvol als functioneel is. Multikeuken en Bad is dé gespecialiseerde aanbieder van kwalitatieve schuifwandkasten voor de hele regio Rhoon, Portugaal en Oud Beijerland, en kan u dan ook een uitgebreid gamma aan modellen bieden. Kies voor schuifwandkasten van www.multikeukenenbad.nl

Wat is nu de meerwaarde voor uw woning van schuifdeurkasten?

Een overzicht van de vele voordelen waar u van kunt genieten is hier van toepassing! De Schuifwandkasten Rhoon, schuifwandkasten Oud Beijerland en schuifwandkasten Poortugaal hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, zeker als u kiest voor onze maatwerk mogelijkheden. Wat meer informatie over de vele mogelijkheden bij dergelijke wandkasten vindt u op onze site of geven wij u graag persoonlijk in onze showroom.

– De beste schuifwandkasten voor elk interieur
Schuifwandkasten zijn al lang niet meer gewoon een louter functionele uitbreiding van de woning. Tegenwoordig is het aanbod uitgebreid en gericht op zowel functionaliteit als stijl en uitstraling. De collectie beperkt zich dan ook niet tot modellen die wonen gewoon efficiënter maken: voor elke woonstijl bestaat er een oplossing, of het nu gaat om een landelijke woning met veel warme kleuren of een moderne inrichting die het liever strak en eenvoudig houdt!

– Schuifwandkasten met spiegel
Wilt u uw slaapkamer of badkamer een extra ruimtelijke indruk geven, dan is het een goed idee om te kiezen voor schuifwandkasten met een spiegel. Niet alleen oogt de ruimte dan meteen groter en vrijer, een spiegel maakt het natuurlijk ook veel eenvoudiger om u aan te kleden en op te maken. Schuifwandkasten met spiegel komen eveneens in verschillende modellen!

– Verscheidene kleuren en patronen
Bij de zoektocht naar goed meubilair is rekening houden met kleuren en patronen natuurlijk ook van belang. Zeker als u een harmonisch geheel wilt creëren met de rest van de ruimte. Schuifwandkasten komen in een brede keuze aan tinten en patronen: van eenvoudig warm rood tot gezellig bruin met houtmotief, de mogelijkheden zijn divers en bieden dan ook voor elke situatie een goede oplossing!

Een professionele service en showroom staan garant voor kwaliteit

Precies de schuifwandkasten vinden die u wilt is zeker en vast geen eenvoudig opdracht. Toch kan onze collectie u helpen om die zoektocht eenvoudiger te maken. Bekijk het uitgebreid aanbod in onze configurator of kom langs in onze showroom!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl