Schuifdeurkasten Nieuwekerk ad ijssel, Capelle ad ijssel en Krimpen ad Ijssel

Schuifdeurkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Voor de huis- of slaapkamer van uw woning in Nieuwekerk ad IJssel, Capelle ad IJssel en Krimpen ad IJssel wilt u uiteraard schuifdeurkasten van kwaliteit, die daarbij ook lang meegaan! Multikeuken en Bad heeft goed nieuws: het gamma aan schuifdeurkasten is uitgebreid, waardoor u ongetwijfeld precies de oplossing vindt voor uw situatie.

Voordelen van schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten bieden tal van voordelen die gewone kasten u niet bieden. Als specialist weten wij precies wat dat zoal inhoudt, en daarop vertrouwen is dan ook een goed idee. Wat maakt de service van een specialist nu precies zo uniek, en waarom zou u schuifdeurkasten in huis moeten nemen? Vragen die een duidelijk antwoord behoeven! Ruimtebesparing is eigenlijk het grootste voordeel, zeker ook het gebruiksgemak voor kleinere kamers (je hoeft geen deuren naar je toe te halen om de kast open te doen maar simpelweg opzij schuiven).

Waarom schuifdeurkasten van Multikeuken en Bad?

Voor u schuifdeurkasten koopt, wilt u vanzelfsprekend weten wat u van de service kunt verwachten:

1. Een complete dienstverlening
Klant is koning bij Multikeuken en Bad, en dat wordt duidelijk uit de all-in service die u wordt aangeboden. Van advies voor de keuze van een schuifdeurkast die perfect bij uw woonkamer of slaapkamer past, tot informatie over de prijzen en mogelijke kleuren en modellen, er is niets waarbij een specialist u niet kan helpen. En dat maakt de aankoop van uw schuifdeurkasten natuurlijk veel eenvoudiger én aangenamer!

2. Een professionele plaatsing/montage
Daarbij kunt u ook rekenen op een deskundige opbouw én montage van uw schuifdeurkasten, of het nu in uw woonkamer, kastenkamer of in de slaapkamer is. De kasten worden op die manier in elkaar gezet dat u nog lange tijd van onze kwaliteit kunt genieten. Daarbij wordt hoe dan ook rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren qua inrichting. Elke woning is anders, en Multikeuken en Bad wil u de beste oplossing bieden!

3. De beste prijzen
Wat als u uw schuifdeurkasten tegen een aangename prijs kunt krijgen én laten monteren? Het is mogelijk dankzij uw specialist: het aanbod aan kasten dat u kunt ontdekken is verkrijgbaar tegen voordelige prijzen, waardoor u ook nog eens geld bespaart. Niets zo aangenaam als nieuwe schuifdeurkasten krijgen voor een relatief lage prijs!

4. En toch kwaliteit!
Ondanks de lage prijzen staan wij garant voor uitstekende kwaliteit, welk model kast u ook koopt. Schuifdeurkasten worden vervaardigd uit duurzame, stevige materialen die een comfortabele en stijlvolle woning waard zijn. Ontdek in de hele Ijssel-regio (o.a. Nieuwekerk ad IJssel, Capelle ad IJssel en Krimpen ad Ijssel) en ver daarbuiten ons aanbod schuifdeurkasten!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.