Kastenwanden Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Kastenwanden op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Een wereld aan mogelijkheden als het gaat om kastenwanden Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs? Dan bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij de keuken en badkamer specialist. Het aanbod aan kastenwanden voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs ligt dan ook logischerwijze in het verlengde hiervan. Deze kasten zijn de oplossing als het gaat om het creëren van extra opslagruimte zonder woonruimte op te offeren.

Mooi, sterk en gebruiksvriendelijk. Dat is wat u kunt verwachten van onze kastenwanden, naast dat het hier om maatwerk gaat.

Maatwerk voor scherpe prijzen dan wel. Wij vinden dat u over hoge kwaliteit moet kunnen beschikken, ook als het gaat om maatwerk kastenwanden, zonder hiervoor teveel te betalen.

Regionaal: kastenwanden Delft, Delfgauw, Pijnacker & Berkel en Rodenrijs

Verschillende woningen staan voor verschillende mogelijkheden als het gaat om kastenwanden. Daar komt bij dat u natuurlijk uw smaak naar voren wilt laten komen.

Hiervoor staan wij garant. Niet alleen heeft u bij ons zeer veel opties in onder andere de decors, materialen en kleuren, we helpen u van A tot Z mee als het gaat om kastenwanden voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

Van het onderzoeken van uw mogelijkheden tot de daadwerkelijke montage, u kunt zich altijd beroepen op onze deskundigheid en service. Wij zijn van mening dat tevredenheid pas echt zo is als deze blijvend is.

Hoe kunnen we u helpen?

Ook als het gaat om kastenwanden voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs nodigen we u graag uit om onze 900m2 showroom te bezoeken. Hier ontdekt u een wereld aan mogelijkheden. Er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar om samen met u de verschillende mogelijkheden aan kastenwanden te bespreken.

Uiteraard worden ook de inmeting en de montage van de kastenwanden in de regio Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs kosteloos verzorgd door een vakkundig team. Zo heeft u van begin tot einde een garantie in kwaliteit en service.

Voor kastenwanden voor u in Delft, Delfgauw, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl