Schuifdeurkasten Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen

Schuifdeurkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Als u schuifdeurkasten in Den Haag, Voorburg, Rijswijk of Wateringen nodig heeft, dan is vertrouwen op een gespecialiseerde aanbieder belangrijk. Comfort, gezelligheid en leefbaarheid creëren in een woning is een zaak waar heel wat aandacht en tijd bij komt kijken, zeker als u het best mogelijke resultaat wilt hebben. Vaak wordt onderschat hoe belangrijk details zijn bij het verkrijgen van een goed resultaat, maar het belang van inrichting is iets waar we allemaal aandacht aan besteden. Er zijn oneindig veel manieren om uw interieur precies die uitstraling te geven die u ervan verwacht, en schuifdeurkasten zijn daar een prachtig voorbeeld van. Wilt u meer informatie over wat u kunt verwachten van schuifdeurkastenen Den Haag, Voorburg, Rijswijk of Wateringen?

De voordelen van schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten voor uw woning in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Wateringen en omgeving biedt heel wat voordelen:

1. Ruimtebesparend Het spreekt voor zich dat, als uw kasten met een schuifdeur opengaan in plaats van een gewone deur, u heel wat plaats kunt besparen. Op die manier kunnen zelfs kleine ruimtes optimaal benut worden, waardoor uw leefcomfort en de organisatie in uw woning veel beter worden.

2. Voor elke situatie een oplossing Daarbij is het aanbod schuifdeurkasten (in de regio Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen) ook erg uitgebreid: of u nu op zoek bent naar schuifdeurkasten voor in de slaapkamer of liever uw keuken wilt uitbreiden met bijpassende kasten, alles kan.

3. Schuifdeurkasten Voorburg, Rijswijk of Wateringen: altijd kwaliteit Dergelijke kasten garanderen ook duurzaamheid, kwaliteit en dus een volwaardige aanwinst voor uw interieur. Het materiaal waaruit de schuifdeurkasten uit Den Haag of Voorburg bestaan is niet enkel van uitstekende kwaliteit, ook de manier waarop dat materiaal is behandeld en afgewerkt voldoet aan alle verwachtingen!

4. Schuifdeurkasten als vaste basis voor uw interieur Veel schuifdeurkasten bieden tevens het voordeel dat ze aan de wand vastzitten of deels in de muur zitten. Het gevolg is dat u nog méér plaats kunt besparen, en dat de schuifdeurkasten als het ware een onderdeel vormen van de infrastructuur van de ruimte!

5. Schuifdeurkasten in verschillende kleuren Ten slotte kunt u rekenen op een groot aanbod aan schuifdeurkasten, in verscheidene kleuren. Elk interieur heeft andere noden, en elke persoon andere voorkeuren: dankzij het brede gamma aan schuifdeurkasten vindt u wat u nodig heeft, zodat u de uitstraling van uw woning een niveau hoger tilt!

Schuifdeurkasten bij Multikeukenenbad.nl: de beste keuze die u kunt maken

Multikeukenenbad.nl is dé specialist op het gebied van schuifdeurkasten in de hele regio: Rijswijk, Wateringen, Den Haag en Voorburg. Wilt u het allerbeste uit uw woning halen, dan is beroep doen op een professional zeker en vast aangeraden. Multikeukenenbad.nl beschikt over: – professionele kennis – jarenlang ervaring – een uitgebreide showroom in Maassluis met o.a. schuifdeurkasten (makkelijk bereikbaar vanuit: Wateringen, Rijkswijk, Den Haag, Voorburg en andere plaatsen in Zuid-Holland). Alle benodigdheden dus om uw huis precies die oplossing te geven die nodig is om er een aangenaam interieur van te maken. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.