Schuifdeurkasten Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal

Schuifdeurkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Kiest u voor schuifdeurkasten in Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal, dan kunt u zich voorbereiden op een hele reeks voordelen. Zeker als u vertrouwt op Multikeuken en Bad dan worden die voordelen duidelijk, en het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden is daarbij alleen maar mooi meegenomen. Uw interieur een extra dimensie geven is niet altijd een eenvoudige opdracht, maar wel één die iets gemakkelijker wordt als u meubelstukken en voorzieningen kunt gebruiken van kwaliteit!

Onze schuifdeurkasten zijn daar het bewijs van: voor elke voorkeur en situatie bestaan er verscheidene maatwerk oplossingen, juist dankzij het brede gamma. Wilt u ook profiteren van de voordelen van onze schuifdeurkasten op maat? Dan is vertrouwen op www.multkeukenenbad.nl zowat het beste dat u kunt doen!

De meerwaarde van een schuifdeurkast voor uw interieur

Elke woning verfraait door meubilair en voorzieningen die zowel qua stijl als functionaliteit op elkaar zijn afgestemd. Net zoals een moderne woning meer heeft aan schuifdeurkasten die strak zijn en een sober design hebben met bijpassende kleuren, kiest u bij een landelijke inrichting best voor gelijkwaardige schuifdeurkasten in warme, natuurlijke tinten.

Natuurlijk is ook het formaat van de schuifdeurkasten belangrijk als u er het beste uit wilt halen. Verkiest u een kast die tot aan het plafond loopt of eerder een kleiner model? Wilt u dat de schuifdeurkast diep gaat of eerder in de breedte loopt? Allemaal zaken waar u best rekening mee houdt bij aankoop van een dergelijke kast. Multikeuken en Bad helpt u hier zo goed mogelijk bij, zodat u precies weet welke kast het beste bij uw woning/bedrijf in Rhoon, Oud Beijerland of Poortugaal.

Professioneel advies en een oplossing op maat

Ook kunt u bij een specialist rekenen op professioneel advies en hulp en ondersteuning bij vragen en problemen. Heeft u geen idee welk model schuifdeurkast u het beste kunt kiezen of twijfelt u nog tussen verschillende materialen of kleuren? Geen enkele vraag die geen antwoord kan krijgen bij een gespecialiseerd aanbieder. Www.multikeukenenbad.nl weet welke schuifdeurkasten de beste optie zijn om méér uit uw woning te halen.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl