Schuifwandkasten Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen

Schuifwandkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

De meerwaarde van schuifwandkasten in uw woning in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen voor de look en feel van uw interieur mag zeker niet onderschat worden: steeds meer huishoudens beseffen dat een dergelijke wandkast niets dan voordelen biedt op het vlak van plaatsbesparing, uitstraling én comfort. Multikeukenenbad.nl speelt in op de groeiende vraag naar schuifwandkasten in de regio Wassenaar met een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve, duurzame en stijlvolle kasten die aan alle verwachtingen voldoen. Natuurlijk wilt u weten waarom u juist de schuifwandkasten van www.multikeukenenbad.nl zou moeten kopen. Een vraag die een duidelijk antwoord verdient, en dat is precies wat het volgende overzicht u kan bieden!

Multikeuken en bad: dé aanbieder van schuifwandkasten in uw regio

Als u in de regio Wassenaar en omstreken woont, dan heeft u geluk! Multikeukenenbad.nl beschikt over een zeer breed gamma aan prachtige, kwalitatieve schuifwandkasten voor elk interieur en levert deze bij u thuis of op kantoor. De voordelen:

1. De beste prijzen…
Een schuifwandkast is een investering, dat is zeker. Als u er het beste uit wilt halen, dan gaat u natuurlijk op zoek naar een kandidaat voor een aangename prijs. Hoewel kwaliteit meer kost, hoeft u zich niet blauw te betalen voor schuifwandkasten: onze scherpe prijzen zullen u direct overtuigen!

2. …tegen een uitstekende kwaliteit!
Natuurlijk is kwaliteit ook van belang als u schuifwandkasten koopt. Dankzij het gebruik van duurzame materialen en een nauwkeurig en professioneel productieproces kunt u bij het aanbod zeker zijn van een waardevolle investering. Dankzij kwaliteit zullen de look en feel van de woning niet enkel verbeteren, maar zullen de schuifwandkasten ook nog eens méér bijdragen tot de efficiëntie van uw woning!

3. Een deskundige montage
Nog beter dan kwalitatieve schuifwandkasten, zijn kasten die op professionele wijze voor u worden gemonteerd. Dat is waar Multikeuken en Bad voor kan zorgen. Deze dienst is standaard in het service pakket inbegrepen, en dat maakt het voor u natuurlijk nog eenvoudiger om snel van de voordelen van uw schuifwandkast te genieten!

4. Voor elke woning een oplossing
Tenslotte zijn er haast geen grenzen aan de maatwerk mogelijkheden met schuifwandkasten: of u nu uw moderne slaapkamer een uitbreiding wilt geven of uw landelijke inrichting af wilt werken met een functionele wandkast, alles kan. Van een breed palet aan kleuren voor de deuren van de wandkast tot kleine en grote formaten, afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw woning en uw voorkeuren kan de perfecte oplossing geboden worden. Ontdek het aanbod van www.multikeukenenbad.nl, en geef uw interieur de update die het verdient!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.