Kastenwanden Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

Kastenwanden op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Als u op zoek bent naar kastenwanden in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen, dan wilt u natuurlijk alle keuze voor de uitvoering, een garantie in hoge kwaliteit en natuurlijk scherpe prijzen. Ook dan bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij het adres voor keukens en badkamers. Dan is het aanbod voor kastenwanden een logische aanvulling.

Ook als het gaat om kastenwanden heeft u bij ons alle vrijheid om hier zelf een invulling aan te geven. Maatwerk voor een scherpe prijs.

Deze kasten zijn een ideale mogelijkheid om extra opslag te creëren, zonder in te boeten aan woonruimte. Een perfecte samenkomst van het praktische en het mooie.

Regionaal: kastenwanden Den Haag, Voorburg, Rijswijk & Wateringen

Wat zijn uw wensen als het gaat om kastenwanden? Verschillende woningen bieden verschillende mogelijkheden. Daar komt bij dat iedereen een eigen smaak heeft, gelukkig maar. Dit betekent dat ook als het gaat om kastenwanden u alle keuze moet hebben.

Het kan pas om maatwerk gaan als er werkelijk aan uw wensen wordt voldaan. Daarom heten we u graag welkom in onze showroom. Hier staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar. Een luisterend oor en een kop koffie is bij ons nooit teveel gevraagd. Wij nemen alle tijd om uw wensen duidelijk te krijgen. Als het gaat om kastenwanden heeft u alle keuze in onder andere de decors, kleuren en materialen.

Wanneer komt u langs?

Of het nu gaat om kastenwanden of een nieuwe keuken, ons streven is altijd een blijvende tevredenheid. Zo worden de kastenwanden altijd inclusief boven- en onderrails geleverd, uiteraard ook met de wielen. Meerdere opties, zoals spiegels of deuren in gekleurd glas, staan u ter beschikking.

Als het gaat om kastenwanden voor u in Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen heeft u bij ons alle kans om over een werkelijk uniek meubelstuk te beschikken.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.