Schuifwandkasten Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Schuifwandkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Met ons aanbod aan schuifwandkasten Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee heeft u alle kans om op een inventieve manier extra kastruimte in uw woning te introduceren. Er zijn zeer veel mogelijkheden als het gaat om schuifwandkasten. Als u tenminste de keuze maakt voor Multi Keuken & Bad. Voor schuifwandkasten kunt uitgaan van onze ijzersterke service. Vakkundig en gespecialiseerd personeel die u van begin tot oplevering bijstaan. Wij bieden u een snelle levering en naadloze montage van de schuifwandkasten. Wij staan voor deskundig advies en natuurlijk scherpe prijzen. Wij werken altijd vanuit uw wensen en gaan voor een blijvende tevredenheid.

Regionaal: schuifwandkasten Maasdijk, Hoek van Holland, Monster & Westerlee

Graag nodigen we u uit om onze showroom van 900m2 te bezoeken. Niet alleen kunt u hier alle inspiratie opdoen als het gaat om keukens en badkamers, ook kunt u terecht bij een van onze enthousiaste medewerkers, die u alles kan vertellen over onze schuifwandkasten op maat.

Alle keuze als het aankomt op het materiaal, de kleuren en de decors. Maar onze schuifwandkasten gaan gepaard met nog meer voordeel. Binnen de regio is het inmeten bij u thuis gratis en dit is gezien onze scherpe prijzen een zeer mooie besparing.

Maatwerk met meerwaarde. Een keuze voor schuifwandkasten van Multi Keuken & Bad geeft u de beschikking over een kast gemaakt naar uw wensen waar u jarenlang plezier van zult hebben. De kast wordt geleverd inclusief bovenrails, onderrails en wielen.

Geniet ook van onze voordelen

Om al uw opties te ontdekken met betrekking tot schuifwandkasten bent u meer dan welkom in onze uitgebreide showroom. Er staat altijd een enthousiaste medewerker voor u klaar om u door de vele mogelijkheden en wensen te helpen. Door gebruik te maken van 3D software ziet u de verschillende mogelijkheden van schuifwandkasten voor u in Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee voor uw ogen tot leven komen.

De koffie staat klaar, kom langs en ontdek uw mogelijkheden als het gaat om schuifwandkasten Maasdijk, Hoek van Holland, Monster en Westerlee.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl