Schuifwandkasten Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Schuifwandkasten op maat voor ieder budget

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

De voordelen van schuifwandkasten in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht reiken verder dan de meeste mensen denken, en het gaat dan ook om een investering die zeker zijn geld waard is. Multikeuken en bad wil dat u volop van uw inrichting kunt genieten en meer wooncomfort kunt verkrijgen. Dankzij de juiste schuifwandkasten voor uw situatie wordt dat een eenvoudige opdracht! Natuurlijk wilt u op voorhand weten wat u van uw schuifwandkasten kunt verwachten. Geen enkele aankoop is de moeite waard als u geen duidelijk zicht heeft op de voordelen ervan!

Kiezen voor schuifwandkasten: een slimme zet

Schuifwandkasten hebben heel wat voordelen voor diegene wie zijn of haar interieur in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht en omstreken een niveau hoger wil tillen. Het volgende overzicht geeft u meer informatie over onze schuifwandkasten, alsook de vele voordelen waarvan u geniet bij ons:

1. Een all-in service
Ten eerste kunt u bij Multikeuken en bad zeker zijn van een uitgebreide dienstverlening bij aankoop van uw schuifwandkasten. U krijgt niet alleen een gedegen advies over welke schuifwandkasten het beste bij uw situatie passen, ook zet ons team van vakmensen uw kasten helemaal in elkaar én kunt u rekenen op een professionele ondersteuning en hulp bij problemen en/of vragen!

2. De beste kwaliteit schuifwandkasten

Schuifwandkasten zijn natuurlijk pas écht de moeite waard als er sprake is van kwaliteit. Ook daarvan kunt u zeker zijn bij ons: welk model u ook kiest, altijd wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve, duurzame materialen die een prachtig en stevig eindresultaat garanderen.

3. Schuifwandkasten specifiek voor uw interieur

Wat als u een schuifwandkast kunt laten bouwen die niet enkel stevig is en lang meegaat, maar ook nog eens perfect op uw situatie is afgestemd? Elke woning en ruimte is anders, en heeft dan ook andere vereisten als het gaat om kasten. Van klein tot groot en van modern tot landelijk, de mogelijkheden zijn zo goed als oneindig als u kiest voor het uitgebreide aanbod schuifwandkasten bij www.multikeukenenbad.nl!

4. Interessante prijzen

Ten slotte komt het aanbod schuifwandkasten ook nog eens tegen een meer dan aangename prijs, zeker gezien de kwaliteit die elk model garandeert. Dankzij voordelige prijzen wordt het nog eenvoudiger én aangenamer om precies de kast te vinden die u nodig heeft. Op die manier haalt u niet enkel meer comfort en uitstraling in huis, maar doet u ook nog eens uw portemonnee een groot plezier!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat inspiratie en wat hebben wij zoal opgeleverd

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.