Industriële deuren Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Zoekt u de fraaiste industriële deuren van Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk? Dan komt u al snel uit bij Multi Keuken & Bad. Hoe kan het ook anders: wij hebben de beste en voordeligste producten voor verbouwingen. Onze industriële deuren zijn hier een perfect voorbeeld van. Ze zijn van hoge kwaliteit, zien er exclusief uit, en hebben de gunstigste prijzen van Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Neem de proef op de som: vraag nu onze vrijblijvende offerte aan.

Hoe zien onze industriële deuren eruit?

U bent niet voor niets bekend met de stijl van industriële deuren: het zijn stoere no-nonsense constructies die toch ook weer elegant en subtiel zijn. De zwarte stalen randen zijn uitgesproken, maar rank en dun. Bovendien wordt het interieur vriendelijker door het vele glas waardoor meer licht stroomt, en waardoor meer doorkijk mogelijk is. Verrassende alternatieven zijn industriële deuren in andere kleuren zoals:
  • Zwart
  • Wit
  • Antracietgrijs
  • Kwartsgrijs
  • Alle RAL-kleuren (kleine meerprijs)
Wij leveren deze industriële deuren standaard met veiligheidsglas. U kunt uw deuren ook bestellen met gekleurd glas, wat een prachtige lichtval mogelijk maakt in uw interieur in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk.

Industriële aluminium deuren

Terwijl de meeste industriële deuren van staal zijn gemaakt, bestaan die van ons uit aluminium. Hierdoor liggen onze prijzen veel lager. U krijgt de zichtbare kwaliteit van echte metalen deuren, maar dan zeer betaalbaar. Een ander voordeel is het veel lichtere gewicht, wat de bediening gebruiksvriendelijk maakt. Ook zijn deze industriële deuren geschikt voor buiten!

Duurzame industriële deuren voor de regio Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk

Natuurlijk zijn aluminium deuren ook duurzamer. Dit materiaal oxideert immers niet door vocht en regen. Dit maakt de industriële deuren ideaal voor buiten, een reden waarom zoveel van onze klanten in de hele regio Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk kozen voor onze industriële deuren. Deze zijn perfect voor de afsluiting van exclusieve afdakjes, tuinkamers en andere buitenconstructies. Zo zit u niet meer alleen lekker overdekt, maar ook beschut: uit de wind en regen, heerlijk in de zon.

Professioneel montageteam

De kwaliteit van uw deuren valt of staat met de kwaliteit van de montage. Daarom hebben wij een zeer ervaren en deskundig montageteam in dienst. Dankzij hun jarenlange ervaring, dragen zij perfect zorg voor een montage in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en verre omstreken waarop niets af te dingen valt. U krijgt simpelweg het beste resultaat: indrukwekkende industriële deuren waar u vele jaren van geniet.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.