Industriële deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Met prachtige industriële deuren maakt u iets bijzonders van uw pand in Schipluiden, Delft of Delfgauw. Want deze deuren zijn niet alleenhandig voor het maken van een gedeeltelijk afsluitbare ruimte, ook hebben ze enorme esthetische waarde: uw ruimte oogt nog steeds open. Bovendien blijft er ongehinderd zonlicht door uw pand stralen. Industriële deuren geven u het beste van beide werelden. Hiervoor kloppen klanten in Schipluiden, Delft en Delfgauw aan bij Multi Keuken & Bad. Neem nu ook contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Exclusieve uitstraling met industriële deuren

Heeft u binnen genoeg ruimte beschikbaar? Dan zijn scharnierdeuren een uitstekende oplossing om uw ruimte af te sluiten. Dit is zeer fraai in combinatie met zijlichten die smaller of juist breder zijn dan de industriële deuren. Hiervoor moet de opening wel minstens een meter breed zijn. Door de strakke profilering van het scharnierdeurprofiel is dit product geschikt voor vaste wanden. Onze deuren zijn toe te passen in uw bestaande houten kozijn, of in ons eigen subtiel dunne stalen kozijn. De eigenschappen en mogelijkheden van onze industriële deuren in Schipluiden, Delft en Delfgauw:

  • Enkele of dubbele scharnierdeur met kozijn en zijlichten
  • Verschillende handgrepen
  • Diverse vakverdelingen en glassoorten, zelfs glas-in-lood
  • Metalen systeem in wit, antracietgrijs, zwart of kwartsgrijs
  • Elke gewenste RAL-kleur (kleine meerprijs)
  • Voorzien van magneetsluiting
    Draaicirkel van 180 graden
  • Niet mogelijk in opdekkozijn

Wilt u precies weten wat mogelijk is bij u in Schipluiden, Delft of Delfgauw? Wij adviseren u graag over industriële deuren. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Industriële schuifdeuren

Onze industriële schuifdeuren schuiven langs of in uw wand. Dit is natuurlijk heel ruimtebesparend. De schuifdeurprofielen hebben bovendien een fraai gedetailleerde profilering. Hiervan is het extra voordeel dat uw schuifwand ook zonder handgreep kan worden uitgevoerd. Een elegante inkeping in het profiel geeft goede houvast, zodat u de schuifdeuren gemakkelijk opent en sluit. Meerdere delen van dit product kunt u volledig achter elkaar wegschuiven.

Kastdeuren voor de regio Schipluiden, Delft en Delfgauw

Ook onze (industriële) deuren voor uw kast zullen uw pand opwaarderen en zorgen voor een van de mooiste kasten in Schipluiden, Delft en Delfgauw! Achter deze deuren kunt u bijvoorbeeld een inloopkast creëren. Onze kastdeuren worden volledig naar wens en op maat gemaakt. Hierbij zijn tientallen decors mogelijk, uitgevoerd met spiegels, glas en met moderne scharnier- en sluitingssystemen! Allemaal voor de afwerking die perfect past bij uw pand.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl