Wilt u uw huis in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht verfraaien met stalen deuren? De aangewezen specialist die u hier mee helpt is Multi Keuken & Bad. Al ongeveer 20 jaar levert onze onderneming de voordeligste producten, adviezen en monteurs. Of het nu gaat om de verbouwing van keukens, badkamers of woonkamers met stalen deuren, Multi Keuken & Bad levert hoogwaardige resultaten. Vraag nu om meer informatie en laat uw eigen offerte op maat maken!
 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Maatwerk naar wens

U kunt zowel schuifdeuren als scharnierdeuren bestellen bij Multi Keuken & Bad. Deze producten zijn naar wens aan te passen. Zoals bij de meeste stalen deuren geeft u invulling aan de indeling van de deurvakken.Wilt u stalen deuren die een verdeling hebben met grote symmetrische vensters of juist kleine vensters? U mag het zelf bepalen. Net zoals het deurbeslag: die wilt u natuurlijk in de stijl hebben van uw interieur. Hiervoor heeft u brede keuze uit verschillende deurhendels. Wat betreft de kleuren heeft u keuze uit zwart, wit, antracietgrijs en kwartsgrijs. Wij leveren overal in de hele regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht.

Professionele montage op locatie in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht

Kies voor de professionele montage van onze ervaren monteurs. Zij komen bij u langs in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht, voor het monteren van uw stalen deuren. Dit vanuit jarenlange ervaring. Het resultaat mag er dan ook zijn: uw deuren hangen kaarsrecht, sluiten perfect, en zijn tot in de details fraai afgewerkt.

Meer dan stalen deuren

Stalen deuren hebben drie nadelen: het gewicht, de prijs en de beperkte toepassing. Staal is immers zwaar, duur en kwetsbaar voor vocht. Gelukkig bestaat er tegenwoordig een slim alternatief: de aluminium deuren van het merk SolidDoor. Anders dan stalen deuren zijn deze deuren een stuk lichter, betaalbaarder en duurzamer. Ook zijn ze goedkoper, makkelijker te bedienen, en juist zeer geschikt voor in de buitenlucht. Wilt u voordeliger uit zijn, of zoekt u buitendeuren voor uw tuin in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht, kies dan voor onze oplossing.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor stalen deuren? Bezoek dan eens onze showroom. Hier bewondert u onze producten in het echt. Zit u in een verbouwing, dan is het goed om te weten dat onze showroom in hetzelfde gebouw zit als Karwei: u bent hier dus in één keer klaar met shoppen voor de benodigdheden voor uw kluswerk. U hoeft zo niet steeds heen en weer te rijden tussen verschillende winkels in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht.
Industriële deuren

In de regio:

Stalen deuren Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk | Stalen deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp | Stalen deuren Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht | Stalen deuren Maassluis, Maasland en Maasdijk | Stalen deuren Monster, Poeldijk en Kijkduin | Stalen deuren Naaldwijk, Hoek van Holland en 's Gravenzande | Stalen deuren Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal | Stalen deuren Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker | Stalen deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw | Stalen deuren Vlaardingen en Schiedam | Stalen deuren Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen | Stalen deuren Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk | Stalen deuren Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen