Stalen deuren voor uw pand in Rotterdam, Pijnacker of Berkel en Rodenrijs? Die koopt u bij Multi Keuken & Bad, uw specialist in interieurverbouwingen. Bij veel verbouwingen voor woningen en kantoren, spelen stalen deuren een belangrijke rol. Hiervoor bieden wij de juiste oplossingen, adviezen en producten. Wij leveren altijd de beste kwaliteit. Bovendien zijn onze producten altijd voordelig geprijsd. Neem de proef op de som: vraag nu onze vrijblijvende offerte aan!
 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Over onze stalen deuren

Wij bieden zowel scharnierdeuren als schuifdeuren, die wij volledig op maat leveren in Rotterdam, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs en verre omstreken. Hierbij is het inspirerend om zelf te kiezen wat de vlakverdeling moet worden voor het frame van uw deuren. Deze bepalen de grootte van de verschillende vensters in de deuren. Een mooi optie is om de vlakken in het midden groter te houden. Een andere keuze is de deurhendel: hiermee kun u uw eigen stijl geven aan de stalen deuren. Zo sluiten ze goed aan op uw bestaande interieurstijl.

Een voordeliger alternatief

Hoe fraai stalen deuren ook zijn, Multi Keuken & Bad heeft een voordeliger alternatief voor u. Onze deuren zijn niet vervaardigd uit staal maar aluminium. Dit betekent dat de prijs een stuk lager is. Dit omdat aluminium minder kostbaar is dan staal. Ook heeft het twee praktische voordelen: anders dan stalen deuren zijn aluminium deuren lichter en hebben hierdoor een zeer lichte bediening. Ook zijn ze geschikt voor buiten. Dus wilt u een chique en statige tuinkamer maken, of een andere afsluitbare constructie, kies dan niet voor stalen deuren maar voor aluminium deuren. Wij komen deze perfect op maat monteren bij u in Rotterdam, Pijnacker, of Berkel en Rodenrijs.

Alles in huis voor uw klus in Rotterdam, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs

Wellicht heeft u meer nodig voor uw verbouwing met stalen deuren, waarvoor u een winkel zoekt in Rotterdam, Pijnacker, of Berkel en Rodenrijs. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Alles wat met keuken, badkamers en verbouwingen te maken heeft, vindt u bij ons. De rest kunt u aanschaffen bij de Karwei in ons pand.

Advies over stalen deuren

Wilt u meer weten over stalen deuren, aluminium deuren, of onze diensten? Wij vertellen u graag meer. Hiervoor bent u van harte welkom in onze winkel in Maassluis, welke u snel bereikt vanuit onder andere Rotterdam, Pijnacker, en Berkel en Rodenrijs. Zo kunnen wij u persoonlijk te woord staan. Uiteraard mag u ons ook bellen en mailen. U krijgt dan direct of zo snel mogelijk antwoord.
Industriƫle deuren

In de regio:

Stalen deuren Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk | Stalen deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp | Stalen deuren Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht | Stalen deuren Maassluis, Maasland en Maasdijk | Stalen deuren Monster, Poeldijk en Kijkduin | Stalen deuren Naaldwijk, Hoek van Holland en 's Gravenzande | Stalen deuren Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal | Stalen deuren Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker | Stalen deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw | Stalen deuren Vlaardingen en Schiedam | Stalen deuren Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen | Stalen deuren Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk | Stalen deuren Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen