Zoekt u statige stalen deuren voor uw pand in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk? U vindt deze bij de specialist in interieurverbouwingen: Multi Keuken & Bad. Wij bieden de beste oplossingen voor iedere verbouwing, of het nu gaat om de keuken, badkamer of stalen deuren in het bijzonder. Hiervoor bieden wij u een scala aan benodigdheden, en natuurlijk professioneel advies. De prijzen van onze producten zijn zeer scherp. Ontdek dit nu zelf: vraag geheel vrijblijvend onze offerte aan!
 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Voordeliger dan stalen deuren

Hoe fraai stalen deuren ook zijn, ze hebben altijd één nadeel: de prijs. Daarom bestaan er tegenwoordig aantrekkelijke alternatieven. Bij Multi Keuken & Bad hebben wij deze ruim op voorraad: deuren die er precies zo uitzien als stalen deuren, maar die van aluminium gemaakt zijn. Uw voordeel? Dit metaal is veel goedkoper, terwijl de kwaliteit uitstekend is (ook niet-stalen deuren zijn sterk en duurzaam!). Handig is ook dat dit materiaal een lichte en gemakkelijke bediening mogelijk maakt. Bovendien vergaat aluminium niet in de buitenlucht. Perfect dus voor uw tuinhuis in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk!

Over onze stalen deuren in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk

Multi Keuken & Bad biedt zowel schuifdeuren als scharnierdeuren. Deze leveren wij perfect op maat maat voor al onze klanten in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Hierbij bieden wij ook veel keuzemogelijkheid. Zoals uw eigen indeling voor de vakken, die u net zoals bij stalen deuren geheel naar eigen wens kunt laten maken. Een eigen stijl krijgt u door te kiezen voor uw eigen stijl deurhendels. De mogelijke kleuren van de deuren zelf: wit, zwart, kwartsgrijs, antracietgrijs en RAL.Kies de juiste uit en u heeft uw eigen unieke deuren.

Alles voor stalen deuren

Bent u aan het klussen, dan heeft u ongetwijfeld veel klus-benodigdheden nodig. Bijvoorbeeld voor de stalen deuren, maar ook voor de rest van uw verbouwing. Dan is het handig dat u niet naar verschillende adressen in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk hoeft te rijden. Hiervoor kunt u namelijk ook gewoon naar Multi Keuken &Bad. Wij bieden u precies de juiste producten voor uw verbouwing. Bovendien zijn wij gevestigd in hetzelfde pand als Karwei, waar u al uw andere benodigdheden kunt kopen.

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Maassluis. Hier kunt u onze producten in het ‘echt’ bewonderen. Ook adviseren wij u graag over stalen deuren en alle andere onderwerpen waarover u vragen heeft. U bereikt ons snel vanuit Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.
Industriële deuren

In de regio:

Stalen deuren Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk | Stalen deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp | Stalen deuren Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht | Stalen deuren Maassluis, Maasland en Maasdijk | Stalen deuren Monster, Poeldijk en Kijkduin | Stalen deuren Naaldwijk, Hoek van Holland en 's Gravenzande | Stalen deuren Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal | Stalen deuren Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker | Stalen deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw | Stalen deuren Vlaardingen en Schiedam | Stalen deuren Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen | Stalen deuren Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk | Stalen deuren Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen