Stalen deuren Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Zoekt u statige stalen deuren voor uw pand in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk? U vindt deze bij de specialist in interieurverbouwingen: Multi Keuken & Bad. Wij bieden de beste oplossingen voor iedere verbouwing, of het nu gaat om de keuken, badkamer of stalen deuren in het bijzonder. Hiervoor bieden wij u een scala aan benodigdheden, en natuurlijk professioneel advies. De prijzen van onze producten zijn zeer scherp. Ontdek dit nu zelf: vraag geheel vrijblijvend onze offerte aan!

Voordeliger dan stalen deuren

Hoe fraai stalen deuren ook zijn, ze hebben altijd één nadeel: de prijs. Daarom bestaan er tegenwoordig aantrekkelijke alternatieven. Bij Multi Keuken & Bad hebben wij deze ruim op voorraad: deuren die er precies zo uitzien als stalen deuren, maar die van aluminium gemaakt zijn. Uw voordeel? Dit metaal is veel goedkoper, terwijl de kwaliteit uitstekend is (ook niet-stalen deuren zijn sterk en duurzaam!). Handig is ook dat dit materiaal een lichte en gemakkelijke bediening mogelijk maakt. Bovendien vergaat aluminium niet in de buitenlucht. Perfect dus voor uw tuinhuis in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk!

Over onze stalen deuren in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk

Multi Keuken & Bad biedt zowel schuifdeuren als scharnierdeuren. Deze leveren wij perfect op maat maat voor al onze klanten in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Hierbij bieden wij ook veel keuzemogelijkheid. Zoals uw eigen indeling voor de vakken, die u net zoals bij stalen deuren geheel naar eigen wens kunt laten maken. Een eigen stijl krijgt u door te kiezen voor uw eigen stijl deurhendels. De mogelijke kleuren van de deuren zelf: wit, zwart, kwartsgrijs, antracietgrijs en RAL.Kies de juiste uit en u heeft uw eigen unieke deuren.

Alles voor stalen deuren

Bent u aan het klussen, dan heeft u ongetwijfeld veel klus-benodigdheden nodig. Bijvoorbeeld voor de stalen deuren, maar ook voor de rest van uw verbouwing. Dan is het handig dat u niet naar verschillende adressen in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk hoeft te rijden. Hiervoor kunt u namelijk ook gewoon naar Multi Keuken &Bad. Wij bieden u precies de juiste producten voor uw verbouwing. Bovendien zijn wij gevestigd in hetzelfde pand als Karwei, waar u al uw andere benodigdheden kunt kopen.

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Maassluis. Hier kunt u onze producten in het ‘echt’ bewonderen. Ook adviseren wij u graag over stalen deuren en alle andere onderwerpen waarover u vragen heeft. U bereikt ons snel vanuit Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl