Industriële deuren Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

De fraaiste industriële deuren van Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen? Die vindt u bij Multi Keuken & Bad. Deze sluiten gegarandeerd aan op uw interieur en zijn echte chique eyecatchers. Die kenmerkende industriële sfeer is te danken aan de ranke metalen kaders en vierkante vlakken glas. Hierdoor komt veel meer zonlicht naar binnen en ook is het zicht op de rest van uw pand beter. Zo voelt uw huis of kantoorruimte natuurlijk en ruim aan. Multi Keuken & Bad levert hiervoor industriële deuren op maat, overal in Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Extra voordelige industriële deuren

Onze industriële deuren zijn vervaardigd uit aluminium, waardoor u deze voor een veel lagere prijs in huis haalt. Zo blijft er meer budget over, wat u kunt steken in de uitrusting van uw industriële deuren. Denk hierbij aan de kleur, die u tegen een bescheiden meerprijs in elke RAL-kleur kunt bestellen. Een bijzonder effect krijgt u als u deze kleur laat overeenkomen of contrasteren met andere kleuren in uw interieur. Ook kunt u kiezen voor een gekleurde glassoort en fraaie zijlichten naast of boven uw industriële deuren in Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen!

Maatwerk industriële deuren voor uw woning in Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen

Wij leveren uw deuren perfect op maat, tot op de millimeter. Deze zullen perfect aansluiten in zowel de hoogte als breedte én diepte! Dit maatwerk maakt prachtige oplossingen mogelijk, waarmee u uw beschikbare ruimte precies naar eigen inzicht kunt indelen. Een fraai voorbeeld is een wandkast met industriële deuren. Wij kunnen de schuifwanden uitrusten met het Softclose systeem, voor een gecontroleerde sluiting. Meer weten over de oplossingen die wij in Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen leveren? Neem nu contact op of kom langs in onze winkel in Maassluis!

Industriële deuren voor buiten?

Omdat aluminium bestand is tegen vocht en dus corrosie, zijn onze industriële deuren ook geschikt voor buitenconstructies. Zo kunt u ook uw tuin een eigentijdse sfeer geven! Door uw loungehoek, overkapping of tuinhuis dicht te maken, wordt deze comfortabeler en kunt u ook na het buitenseizoen genieten van uw tuin. Ons ervaren montageteam komt uw deuren snel, voordelig en professioneel installeren in Westerlee, de Lier of Nieuwe Tuinen!

Industriële schuifdeuren!

Ook als schuifdeuren zijn onze industriële deuren schitterend. Tevens zijn ze gebruiksvriendelijk, dankzij het bescheiden gewicht. Een elegante oplossing bovendien, omdat de deuren wegschuiven in de muur of ervoor. Deze wanden kunnen ook achter elkaar schuiven. Dus heeft u een pand waar u ruimte wilt besparen, dan zijn industriële schuifwanden de voordeligste oplossing. Wilt u graag genieten van prachtige zijlichten, en heeft u daarvoor een (deur)opening van minstens 100 cm, dan zijn scharnierdeureneen goede oplossing. Zoekt u een specifieke oplossing in Westerlee, de Lier of Nieuwe Tuinen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl