Metalen deuren Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Met metalen deuren wordt uw huis in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk moderner, lichter en ruimer. Onze fraaie industriële deuren laten veel zon door, waardoor uw woonkamer of kantoorruimte meer licht krijgt van de andere kant. Daarnaast lijken kamers ruimer als u meer kunt zien. Vooral als u een mooie vloer of inrichting heeft, zijn metalen deuren een meerwaarde voor uw woning of pand. Laat deze op maat leveren en monteren door de specialist voor Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk: Multi Keuken & Bad.

Over onze metalen deuren

Zoals met al onze producten en diensten, leveren wij metalen deuren voor de scherpste prijzen. Hiervoor hebben wij gekozen voor de deuren van SolidDoors. Deze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar zijn toch exclusief zoals u verwacht: sterke en robuuste deuren die desondanks zeer gebruiksvriendelijk en bedienbaar zijn. Kom ze eens in het echt bekijken in onze ruime showroom in Maassluis. Vanuit Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk bereikt u ons binnen korte tijd.

Uw wensen voor metalen deuren

U heeft alle keuze in metalen deuren. Zo kunt u aangeven wat de vlakverdeling moet zijn: welke gedeelten glas of gesloten moeten zijn. U kunt ook kiezen voor bepaalde glassoorten; veiligheidsglas of isolatieglas. Gekleurd glas is ook een stijlvolle optie. Voor een passend geheel in de stijl van uw interieur heeft u bovendien keuze uit diverse stijlen en soorten deurhendels. Wij leveren zowel standaard metalen deuren als metalen schuifdeuren.

Metalen deuren voor buiten

Onze metalen deuren zijn tevens geschikt voor buiten. Net als binnen geven ze een eigentijdse sfeer aan uw omgeving. Dankzij het duurzame materiaal en de optimale afwerking is dit een gewilde oplossing voor buitenconstructies. Veel van onze klanten in de regio Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk kozen voor onze metalen deuren voor hun tuinkamer, overkapping of erfafscheiding. De metalen deuren voor buiten zijn dan ook leverbaar in geïsoleerde, tochtdichte en slagregendichte uitvoering.

Uw specialist in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Dat wij een sterk gespecialiseerd bedrijf zijn, blijkt uit onze naam: Multi Keuken & Bad. Zoals u weet kunnen verbouwingen complex worden, en vereisen deze soms specifieke kennis en ervaring om tot een geslaagd professioneel einde te komen. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Dus als u specifieke vragen heeft over bepaalde producten of oplossingen, zoals metalen deuren, vraag dan ons gerichte en deskundige advies aan. Rekenen op Multi Keuken & Bad, dé specialist van Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.