Stalen deuren Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Zoekt u stalen deuren in Naaldwijk, Hoek van Holland of s’ Gravenzande? Wilt u de moderne en industriële sfeer van deze producten in huis halen? Begrijpelijk, want deze stalen deuren zijn terecht populair. De ranke profielen, de vele vensters en de statige randen zien er gewoon exclusief uit. Multi Keuken & Bad biedt u een nog aantrekkelijker alternatief in Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande. Namelijk deuren die precies zo zijn als in deze beschrijving, maar dan van aluminium! Uw voordeel? Een veel lagere prijs dankzij de materiaalsoort, een gemakkelijkere bediening, grotere duurzaamheid en zelfs de mogelijkheid om ze bij u buiten in Naaldwijk, Hoek van Holland of s’ Gravenzande te gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Voor alle woningen/panden in Naaldwijk, Hoek van Holland en s' Gravenzande

Welke stijl heeft uw huis of kantoor in Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande? Zoekt u stalen deuren voor een moderne of juist klassieke inrichting? Gelukkig staan zowel stalen deuren als aluminium deuren perfect in ieder interieur. Dankzij de strakke uitstraling zien (stalen) deuren er neutraal uit, maar u kunt ze ook naar wens in andere kleuren laten uitvoeren. Kies bijvoorbeeld voor de kleurwit, grijs, antraciet of zwart, of een van de RAL-kleuren. Kies ook voor een deurhendel in uw stijl. Anders dan de meeste stalen deuren, heeft u zo deuren die uniek zijn!

Beter geprijsde stalen deuren

Omdat de stalen deuren die wij leveren in Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande, voor het grootste gedeelte uit aluminium bestaan, profiteert u niet alleen van de praktische voordelen, maar ook de financiële: de prijzen zijn veel lager. Die besparing kunt u besteden aan de fraaie zijlichten naast uw deur (uw deuropening moet hiervoor breder dan één meter zijn). Aan kwaliteit doen de deuren natuurlijk niet onder voor die van de stalen deuren die geleverd worden in de hele regio Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande. Zowel de bediening als duurzaamheid voldoen aan alle moderne eisen.

Stalen of aluminium deuren voor uw tuin?

Bouwt u een constructie uinkamer of overkapping, in uw tuin? Dan kunt u het best aluminium deuren nemen in plaats van volledig stalen deuren. Dit materiaal corrodeert immers niet. Hierdoor blijft uw tuinkamer, tuinhuis, overkapping of erfafscheiding mooi en onaangetast, en heeft u toch de exclusieve sfeer van stalen deuren in uw tuin. Multi Keuken & Bad levert en monteert ze regelmatig in Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl