Metalen deuren Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Een industriële en moderne uitstraling door metalen deuren in je huis in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Een prachtige en slimme investering! Want door de combinatie van de slanke profielen en glas, houdt u veel meer ruimte en licht over. Terwijl u uw ruimte wel perfect kunt afsluiten. Dat voelt goed, en het werkt prettig. Geen wonder dat onze metalen deuren zo populair zijn bij zoveel van onze klanten in de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Neem nu contact op voor meer informatie, en vraag een offerte aan voor uw eigen huis en metalen deuren!

Uw metalen deuren op maat

Multi Keuken & Bad levert uw metalen deuren geheel op maat, of u nu gevestigd bent in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht. Hierdoor sluiten ze naadloos aan, en is er een hoge afwerkingskwaliteit. Bovendien deelt u de deuren zelf naar wens in: de vlakken waaruit de deur bestaat kunt u naar eigen inzicht, of met behulp van ons deskundige advies, op uw eigen manier inrichten. Hierbij is ook gekleurd glas mogelijk; een zeer fraaie oplossing die door vele klanten zeer gewaardeerd wordt.

Ook metalen deuren in schuifwand uitvoering

U kunt in bepaalde gevallen het best voor metalen deuren in schuifdeur uitvoering kiezen. Voor uiteenlopende panden in de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht, heeft Multi Keuken & Bad deze uitgevoerd. Voordelig aan deze metalen deuren is dat zij wegschuiven langs een wand. Hierdoor blijft er meer ruimte over, bijvoorbeeld voor een kast of een ander meubel. Elegant aan deze oplossing is ook dat in plaats van een handvat, een verzonken profielde bediening is. Hierdoor kunnen de metalen wanden achter elkaar geschoven worden.

Het voordeel van onze metalen deuren

U koopt geen gewone metalen deuren bij Multi Keuken & Bad. De producten die wij verkopen in

Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht zijn veel voordeliger. Zo is de prijs stukken lager dan die van veel andere producten. Dit komt omdat onze deuren vervaardigd zijn van aluminium. Niet alleen is dit materiaal stukken betaalbaarder dan gewoon staal, ook is het veel lichter en dus handzamer in het dagelijks gebruik. Het verschil ziet u niet; alleen aan de veel lagere prijs! De voornaamste redenen van het succes van onze metalen deuren in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht? Deze zijn:

  • ​zeer sterk;
  • hebben een lange levensduur;
  • zijn lichtgewicht;
  • niet van echt te onderscheiden;
  • bestand tegen water en corrosive;
  • onderhoudsvrij
    100% te recyclen.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl