Industriële deuren Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Industriële deuren geven een prachtige sfeer aan uw huis/kantoor in Naaldwijk, Hoek van Holland of s’ Gravenzande. Dit dankzij de ranke profielen en de robuuste look. Fraai is ook de toegenomen lichtopbrengst. Natuurlijk heeft u dankzij het vele glas meer overzicht over uw ruimte, wat voordelig is voor het gevoel van ruimte. Uw werk- of woonoppervlak lijkt een stuk groter. Industriële deuren zijn al met al een waardevolle investering. Zoekt u hiervoor de meest hoogwaardige industriële deuren, voor de beste prijs in Naaldwijk, Hoek van Holland of s’ Gravenzande? Dan zoekt u Multi Keuken & Bad.

De schoonheid van zijlichten

Iedereen die wel eens kijkt naar foto’s van chique huizen in Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande, weet dat industriële deuren goed staan in ieder interieur. Uiteraard komt dit door de stijl van de deuren. Maar vaak ook door de zijlichten. Deze hebben een groot effect. Hiermee ontstaat er immers nog meer licht en ruimte. Zijlichten zijn de vensters in de vaste wanden naast of boven industriële deuren. Hiermee ontstaat een indrukwekkende wand van staal en glas. Heeft u meer dan één meter breedte beschikbaar, dan kunt u kiezen voor industriële deuren met zijlichten!

Industriële deuren verfraaien uw tuin

Onze industriële deuren komen ook buiten goed tot hun recht. Verdient uw tuin ook een chique en eigentijdse sfeer, maak dan iets bijzonders van uw overkapping of tuinhuis: laat ons uw industriële deuren monteren in Naaldwijk, Hoek van Holland of s’ Gravenzande. U geniet dan nog lang van het buitenseizoen, omdat u zelfs in de winter nog altijd lekker uit de wind en in de zon kunt zitten. Ook kunt u deze tuinkamer uitrusten met een heater, zodat uw tuinhuis nog comfortabeler wordt.

Voordeligste industriële deuren van Naaldwijk, Hoek van Holland en s' Gravenzande

De industriële deuren van Multi Keuken & Bad zijn net zo mooi als de traditionele stalen deuren, maar ook veel voordeliger: ze zijn gemaakt van aluminium. Het verschil ziet u niet, behalve op de rekening. Want aluminium is veel lager geprijsd dan staal, dus bent u ook veel voordeliger uit. Daarnaast is het bescheiden gewicht goed voor de bediening: de scharnier- als schuifdeuren zijn zeer makkelijk te bedienen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze industriële deuren zo populair zijn in Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande.

Waarom onze industriële deuren?​

  • Beter geprijsd
  • Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk
  • Niet te onderscheiden van staal
  • Geschikt voor buiten
  • Onderhoudsvrij
  • Optimale sterkte
  • Lange levensduur
  • 100% recyclebaar
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.