Schuifdeuren op maat in o.a. Maassluis, De Lier, Naaldwijk & ‘s-Gravenzande

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Met de schuifdeuren op maat van Multi Keuken en Bad haalt u stijl in huis. De juiste afmetingen en een prachtige afwerking op maat zorgen voor de gewenste uitstraling. Geen overbodige luxe, want schuifdeuren hebben een groot oppervlak en zijn bepalend voor de sfeer van uw interieur. Kies daarom voor de hoogste kwaliteit, tegen de voordeligste prijzen van Maassluis, De Lier, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Bezoek onze inspirerende showroom, uw lokale specialist Multi Keuken en Bad.

Onze schuifdeuren op maat

Heeft u al een voorkeur voor de kleur, afwerking en het dessin van uw schuifdeur(en)? Maak dan nu uw keuze uit ons overzichtelijke aanbod. Onze schuifdeuren op maat worden geleverd in fraaie houtafwerkingen, strakke effen kleuren met spiegels of glas. Bekijk deze en andere schuifdeuren op deze website en in onze winkel te Maassluis, gemakkelijk te bereiken vanuit o.a.; De Lier, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande.

Schuifdeuren of complete kast?

Zoekt u behalve schuifdeuren op maat ook geheel nieuwe kasten? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij Multi Keuken en Bad. Want naast schuifdeuren leveren wij tevens kasten in verschillende maten, welke verder op maat worden ingedeeld. Om ervoor te zorgen dat uw resultaat perfect is, komen wij bij u langs voor het inmeten (gratis als u bent gevestigd in Maassluis, De Lier, Naaldwijk of ’s-Gravenzande).

Schuifdeuren en andere producten

Multi Keuken en Bad biedt naast schuifdeuren op maat ook andere relevante producten en diensten op maat. U kunt voor al uw verbouwingswerkzaamheden bij ons terecht. In ons pand is tevens de KARWEI gevestigd, waardoor u alles onder één dak kunt laten verzorgen. Hiervoor staat een professioneel team voor u klaar met ervaren en goed opgeleide monteurs. Zij geven u het nodige gedegen advies. Ook staan wij garant voor een perfecte levering, installatie en afwerking.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.