Metalen deuren Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

U geeft met uw metalen deuren een luxueuze uitstraling aan uw huis of kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker. De eigentijdse en statige look van deze producten zorgen voor meer licht en ruimte. Dit doordat er meer zonlicht in uw ruimte komt, en u dankzij het glas meer ruimte ervaart. U kunt uw metalen deuren geheel op maat laten maken, voor uw specifieke ruimte en pand, in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker. Multi Keuken &Bad levert u de beste kwaliteit!

Meer over metalen deuren?

Als u uw metalen deuren laat installeren/monteren, dan wilt u van tevoren weten hoe alles zit: wat de verschillende mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld voor de uitvoering van de vlakverdeling of de stijl van deurhendels. En natuurlijk wilt u daar de prijs van weten. Goede reden om eens direct contact met ons op te nemen. Bent u gevestigd in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, of Pijnacker? Bezoek dan onze showroom. Wij adviseren u graag vrijblijvend op maat. U krijgt dan ook een scherp geprijsde offerte!

Professionele montage

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige metalen deuren, die dankzij de professionele montage perfect functioneren en sfeer geven aan uw interieur. Dit verzorgen wij met ons eigen team van gespecialiseerde monteurs. Zij bezitten brede expertise, vanuit jarenlange ervaring in de advisering en uitvoering bij verbouwingen in onder andere Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Ook koopt u bij ons voordelig de aanvullende benodigdheden, zowel voor metalen deuren als voor de rest van uw huis.

Precies de juiste metalen deuren

Omdat uw huis of kantoor in Rotterdam, Pijnacker of Berkel en Rodenrijs een specifieke inrichting en stijl heeft, heeft u natuurlijk zo uw eigen wensen. Gelukkig zijn onze metalen deuren hierop goed aan te passen. Zo worden ze geheel op maat geleverd en kunt u zelf de vlakverdeling, glassoort en het deurbeslag bepalen. Zo passen ze perfect bij uw gang, woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Neem dus nu contact met ons op of bezoek onze showroom in Maassluis, die u snel bereikt vanuit Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker.

Waarom onze metalen deuren in de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker?

Het is niet voor niets dat zoveel klanten uit Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker kiezen voor onze metalen deuren. Multi Keuken & Bad levert de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Vandaar dat zowel particulieren als organisaties onze metalen deuren kopen. De belangrijkste voordelen van onze producten:

  • De sterkte
  • De onderhoudsvrije kwaliteit
  • Het geringe gewicht
  • De waterbestendigheid
  • De gunstige prijsstelling van aluminium t.o.v. staal
  • De gelijken is met staal
  • De duurzaamheid en levensduur
  • Het recyclebare materiaal
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.