Industriële deuren Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Zoek u de mooiste industriële deuren van Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen? Dan zoekt u het aanbod van Multi Keuken & Bad. Want onze elegante maar stoer ogende deuren zijn extra voordelig. Dit komt omdat ze uit aluminium bestaan. Hierdoor valt de prijs lager uit dan bij metalen deuren, terwijl beide soorten niet van elkaar te onderscheiden zijn. Dankzij het aluminium zijn onze industriële deuren zelfs geschikt voor in uw tuin in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen. Neem nu contact met ons op, vraag onze scherp geprijsde offerte aan.

Professioneel maatwerk

Of onze industriële deuren in uw pand passen? Dat weten wij wel zeker. Immers past de eigentijdse en strakke look uitstekend bij iedere interieurstijl. U kunt de deuren nog beter laten aansluiten op uw stijl door te kiezen voor passende deurhendels. Bovendien zijn onze industriële deuren in de exclusieve kleuren antacietgrijs en kwartsgrijs te bestellen. Ook wit, zwart en alle RAL-kleuren behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn onze industriële deuren perfect maatwerk voor uw pand in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen!

Scharnierdeuren en schuifdeuren in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen

U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen van onze industriële deuren. De meest gangbare uitvoering is natuurlijk de scharnierdeur, die extra indrukwekkend is met bredere of smallere zijlichten langs de industriële deur(en). Maar ook als schuifwand en schuifdeur vormen ze een stijlvolle afsluiting, bijvoorbeeld voor een (kleding)kast, keukenblok en welke ruimte dan ook.

Industriële deuren vereisen vakkundigheid

Industriële deuren monteer je niet zomaar, ook al laten onze monteurs het zo lijken. Een professionele montage is het resultaat van uitstekende vakkennis, bekendheid met het product, en brede ervaring in diverse verbouwingen. Dit beschrijft het vakmanschap van het montageteam van Multi Keuken & Bad. Dit team zorgt voor een rechte, symmetrische en perfect sluitende montage. Het duurzame resultaat waar wij bekend om staan in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen!

De perfecte industriële deuren voor buiten

Er bestaat geen betere deur voor buiten dan Grand Doors, het type deur dat wij leveren. Omdat het aluminium niet gevoelig is voor vocht of regen, blijft het jarenlang onverminderd mooi. Een perfecte oplossing dus, als u uw overkapping of tuinkamer een bijzondere uitstraling wilt geven. Achter deze industriële deuren kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van uw sfeervolle tuin in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen. In stijl en uit de wind, lekker in de zon!

Wilt u meer weten over onze industriële deuren, diensten en producten? Wij helpen u graag verder. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl