Metalen deuren in Naaldwijk, Hoek van Holland, s’ Gravenzande

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Hoe mooi komen uw metalen deuren in Naaldwijk, Hoek van Holland of s’ Gravenzande eruit te zien? Eindeloos mooi: chique, stoer en tijdloos. Heeft u een modern huis, dan vormen ze een welkome aanvulling op uw interieur. Woont of werkt u in een klassiek pand, dan vormen uw metalen deuren juist een fraai contrast. De bediening is modern en gebruiksvriendelijk. Daar zorgen onze ervaren monteurs wel voor. Woont of werkt u in Naaldwijk, Hoek van Holland of s’ Gravenzande? Dan moet u bij Multi Keuken & Bad zijn. Neem nu contact met ons op.

Het voordeel van metalen deuren

Metalen deuren zijn niet voor niets al vele jaren ‘standaard’ in opgeknapte huizen. Het laat zien dat deze een eigentijdse én tijdloze investering zijn. In praktisch opzicht zijn de voordelen eveneens groot: uw kamer lijkt veel groter, en er komt veel meer licht in uw pand, door het glas. Bovendien zijn metalen deuren duurzaam en dus altijd fraai: absoluut een verrijking voor uw interieur. Kom dit zelf eens bekijken in onze showroom in Maassluis, niet ver rijden van Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande.

Wat voor metalen deuren plaatsen wij in Naaldwijk, Hoek van Holland, s' Gravenzande?

Multi Keuken & Bad levert in Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande metalen deuren van een absoluut topmerk. De Grand Metal Doors van SolidDoor zijn kwalitatief hoogwaardige producten die, ieder met hun eigen voordelen, voldoen aan uw modernste wensen voor uw interieur.

Grand Metal Doors

De metalen deuren van Grand Metal Doors zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen: als gewone deuren of als schuifdeuren. Alle versies hebben de bekende moderne en industriële look, dankzij de strakke kaders.Deze producten zijn dan ook te vinden in uiteenlopende panden. Maar ook buiten, in de verschillende tuinhuizen en tuinafscheidingen van onze klanten in Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande, geven de deuren hun omgeving een onmiskenbaar exclusieve en tijdloze look. De mogelijkheden:

  • Gewone deuren en schuifdeuren
  • Combinatie mogelijk van schuivende en vaste wanden
  • Staand of hangend
  • Wit, alu, zwart, kwartsgrijs
  • Gehard veiligheidsglas
  • Uit te rusten met optionele Softclosing
  • Vlakken naar eigen wens in te delen
  • Keuze uit divers deurbeslag
  • Voor binnen én buiten

SolidDoor metalen deuren

De metalen deuren van SolidDoor leveren wij geheel op maat, overal in Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande en omstreken. Zo sluiten deze perfect aan. SolidDoor metalen deuren zijn verkrijgbaar voor zowel deur- als kastsystemen. In al hun soorten zijn deze deuren betaalbare maar hoogwaardige oplossingen. Neem hiervoor nu contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl