Industriële deuren Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Wilt u de mooiste industriële deuren van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht kopen? Dan ligt een bezoek aan Multi Keuken & Bad voor de hand. Wij staan niet voor niets bekend om onze voordelige producten, ons brede productaanbod, en onze deskundige adviezen bij alle soorten verbouwingen. Onze industriële deuren zijn populaire producten. Deze zijn prachtig maar veel voordeliger dan de meeste industriële deuren. Hetzelfde geldt voor onze montage bij u in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht. U krijgt precies wat u zoekt: perfectie voor de beste prijs. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Industriële aluminium deuren

Van oudsher worden industriële deuren in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht vervaardigd van staal. Wij bieden u dezelfde stijl, maar dan voordeliger: onze industriële deuren zijn van aluminium gemaakt, waarvan de prijs lager ligt dan die van staal. Bovendien is aluminium veel lichter en dus ook geschikt voor industriële schuifdeuren. Dankzij het beperkte gewicht is de bediening van industriële deuren bijzonder gebruiksvriendelijk.

Industriële deuren met kleur voor Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Hoewel de kenmerkende kleur van industriële deuren natuurlijk zwart is, betekent dat niet dat lichtere kleuren niet mooi zijn. Zijn er al donkere kleuren in uw interieur? Dan kan het origineel zijn om deze aan te vullen met een andere donkere kleur, of juist sterk te laten contrasteren met een lichte kleur. Hiervoor kunt u onze industriële deuren in het wit, kwartsgrijs, antracietgrijs en iedere RAL-kleur laten uitvoeren.

Professioneel montageteam

De kwaliteit van uw industriële deuren hangt sterk samen met de montage. Die moet perfect zijn, voor het gewenste strakke en rechte resultaat. Vertrouw hiervoor op de ruime ervaring van ons montageteam. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest voor particuliere en zakelijke klanten in de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht, weet het montageteam in iedere situatie de best mogelijke resultaten te behalen. Van hun resultaat zult u nog eindeloos blijven genieten!

Duurzamer dan andere industriële deuren

Zoals u misschien weet verroest aluminium niet. Hierdoor zijn onze deuren aanzienlijk duurzamer dan stalen deuren. Ze worden dan ook regelmatig gebruikt voor buiten ruimtes in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Tuinkamers, tuinoverkappingen en veranda’s worden met deze deuren op de mogelijke manier afgesloten, en zijn zo geschikt gemaakt voor de winter, herfst en lente. Ook leeft de tuin op door de exclusieve sfeer van industriële deuren.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl