Met onze metalen deuren geeft u uw huis in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal een eigentijdse en industriële uitstraling. Het glas en de slanke profielen hebben een onmiskenbare klasse, en maken bovendien een betere doorlating van zonlicht mogelijk, terwijl de ruimte toch normaal af te sluiten is. Fraai is ook hoe het zorgt voor een ruimtelijk gevoel: u ziet meer vloeroppervlakte, en uw kamers lijken groter en minder afgesloten. Het is niet voor niets dat ook in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal metalen deuren zeer populair zijn. Vooral de kwaliteitsdeuren van Multi Keuken & Bad hebben bijzondere voordelen. Lees verder, of neem nu contact met ons op voor meer informatie. Wij sturen u tevens, indien gewenst, een geheel vrijblijvende offerte toe!
 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Betere metalen deuren

Het enige nadeel van de meeste metalen deuren is de prijs. Staal is duur. Bovendien is het zwaar. Daarentegen zijn de metalen deuren van Multi Keuken & Bad vervaardigd uit aluminium! Het verschil ziet u niet aan de metalen deuren zelf, maar des te meer aan de prijs op uw offerte! Deze is namelijk veel lager dan gemiddeld. Bovendien zijn aluminium deuren lichter en dus makkelijk in het dagelijks gebruik. Hierdoor zijn ze populair bij zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal.

​Metalen scharnierdeuren of schuifdeuren?

Onze metalen deuren zijn zowel in scharnier- als schuif-versie verkrijgbaar. Hoewel scharnierdeuren het handigst zijn, blijken schuifdeuren ook een geweldige oplossing te zijn voor sommige gevallen in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. Vooral daar waar ruimtebesparing en klasse gewenst zijn, zorgen onze metalen schuifdeuren voor een prachtige en egale oplossing. Zeker gezien er geen handvaten nodig zijn, en een fraaie uitsparing in het profiel voor de bediening zorgt. Ook zijn schuifwanden ruimtebesparend: ze kunnen achter elkaar schuiven en besparen zo kostbare ruimte bij de muren.

Uw metalen deuren op maat in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Wij leveren en monteren al onze metalen deuren in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal geheel op maat. Zo hebben deze de gewenste kwaliteit in afwerking en sluiting. Daarnaast heeft u veel keuze. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel, waar, en welk glas er in de vlakken van uw metalen deuren geplaatst wordt. Zoals enkel, dubbel, veiligheidsglas of gekleurd glas. Kies daarbij ook precies de deurklinken en hendels die passen bij uw interieur en pand in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal! Multi Keuken & Bad biedt u hiervoor een breed assortiment deurbeslag!
Industriële deuren

In de regio:

Metalen deuren Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk | Metalen deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp | Metalen deuren Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht | Metalen deuren Maassluis, Maasland en Maasdijk | Metalen deuren Monster, Poeldijk en Kijkduin | Metalen deuren Naaldwijk, Hoek van Holland en 's Gravenzande | Metalen deuren Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal | Metalen deuren Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker | Metalen deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw | Metalen deuren Vlaardingen en Schiedam | Metalen deuren Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen | Metalen deuren Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk | Metalen deuren Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen