Metalen deuren Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Met onze metalen deuren geeft u uw huis in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal een eigentijdse en industriële uitstraling. Het glas en de slanke profielen hebben een onmiskenbare klasse, en maken bovendien een betere doorlating van zonlicht mogelijk, terwijl de ruimte toch normaal af te sluiten is. Fraai is ook hoe het zorgt voor een ruimtelijk gevoel: u ziet meer vloeroppervlakte, en uw kamers lijken groter en minder afgesloten. Het is niet voor niets dat ook in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal metalen deuren zeer populair zijn. Vooral de kwaliteitsdeuren van Multi Keuken & Bad hebben bijzondere voordelen. Lees verder, of neem nu contact met ons op voor meer informatie. Wij sturen u tevens, indien gewenst, een geheel vrijblijvende offerte toe!

Betere metalen deuren

Het enige nadeel van de meeste metalen deuren is de prijs. Staal is duur. Bovendien is het zwaar. Daarentegen zijn de metalen deuren van Multi Keuken & Bad vervaardigd uit aluminium! Het verschil ziet u niet aan de metalen deuren zelf, maar des te meer aan de prijs op uw offerte! Deze is namelijk veel lager dan gemiddeld. Bovendien zijn aluminium deuren lichter en dus makkelijk in het dagelijks gebruik. Hierdoor zijn ze populair bij zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal.

​Metalen scharnierdeuren of schuifdeuren?

Onze metalen deuren zijn zowel in scharnier- als schuif-versie verkrijgbaar. Hoewel scharnierdeuren het handigst zijn, blijken schuifdeuren ook een geweldige oplossing te zijn voor sommige gevallen in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. Vooral daar waar ruimtebesparing en klasse gewenst zijn, zorgen onze metalen schuifdeuren voor een prachtige en egale oplossing. Zeker gezien er geen handvaten nodig zijn, en een fraaie uitsparing in het profiel voor de bediening zorgt. Ook zijn schuifwanden ruimtebesparend: ze kunnen achter elkaar schuiven en besparen zo kostbare ruimte bij de muren.

Uw metalen deuren op maat in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Wij leveren en monteren al onze metalen deuren in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal geheel op maat. Zo hebben deze de gewenste kwaliteit in afwerking en sluiting. Daarnaast heeft u veel keuze. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel, waar, en welk glas er in de vlakken van uw metalen deuren geplaatst wordt. Zoals enkel, dubbel, veiligheidsglas of gekleurd glas. Kies daarbij ook precies de deurklinken en hendels die passen bij uw interieur en pand in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal! Multi Keuken & Bad biedt u hiervoor een breed assortiment deurbeslag!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl