Prachtige metalen deuren: Monster, Poeldijk en Kijkduin

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Zoekt u metalen deuren voor uw huis of kantoor in Monster, Poeldijk of Kijkduin? Multi Keuken & Bad levert deze geheel op maat en verzorgt ook de montage. Dit tegen de scherpste tarieven. Onze metalen deuren kunt u bovendien geheel naar wens laten uitvoeren met verschillende deurhendels, indelingen en glassoorten. U heeft alle keuze. Bekijk hiervoor nu de metalen deuren die wij leveren in Monster, Poeldijk en Kijkduin. Vraag naar meer informatie en onze vrijblijvende offerte!

Hoe mooi zijn onze metalen deuren?

U heeft ze inmiddels ongetwijfeld vaak gezien: metalen deuren, op de foto’s in interieurmagazines, op woningsites, op televisie of bij uw vrienden en familie. Dan weet u precies hoe mooi deze kunnen zijn. Dit is niet alleen te danken aan de kwaliteit van het materiaal en de constructie, maar ook aan de verbeterde lichtinval en het gevoel van ruimte. Heeft u in Monster, Poeldijk of Kijkduin een fraaie kamer of kantoorruimte, die wel wat meer licht en ruimte kan gebruiken? Kies dan voor onze metalen deuren!

Metalen deuren geheel op maat in Monster, Poeldijk en Kijkduin

Uw metalen deuren in Monster, Poeldijk of Kijkduin moeten natuurlijk wel perfect passen en aansluiten. Daarnaast zult u zo uw eigen ideeën en wensen hebben voor de plaatsing en het uiterlijk van uw metalen deuren. Gelukkig kunt u de indeling van de verschillende vlakken van deze producten helemaal zelf bepalen. Zo is een uitvoering met gekleurd glas bijvoorbeeld bijzonder. Voor de fysieke plaatsing bij u in Monster, Poeldijk of Kijkduin, kunt u rekenen op ons deskundige montage-team.

De voordeligste metalen deuren

Wat zijn de voordeligste metalen deuren die u kunt krijgen in Monster, Poeldijk en Kijkduin? Natuurlijk hangt dit voor een gedeelte af van de specificaties: grotere en meer uitgebreide uitvoeringen beïnvloeden de prijs. Toch kunt u ervan uitgaan dat wij de voordeligste prijzen hanteren, voor de beste kwaliteit.

Specialist in metalen deuren

Het is niet vreemd dat wij zo vaak maatwerk verzorgen voor metalen deuren. Het staat in onze naam geschreven: het woord ‘Multi’ staat voor een veelzijdigheid aan professionele producten en diensten voor uw woning, waar wij inmiddels ook bekend om staan in Monster, Poeldijk en Kijkduin. U ziet het ook aan onze aantrekkelijke showroom, die wel 900 vierkante meter groot is. Naast metalen deuren leveren wij hier het beste voor keukens, badkamers en alle soorten verbouwingswerkzaamheden. Meer weten? Kom dan snel kijken welke metalen deuren bij u passen!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.