Industriële deuren Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

De mooiste industriële deuren voor uw huis of kantoor in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal? Die vindt u bij Multi Keuken & Bad. Wij bieden u namelijk niet de traditionele stalen deuren, die zwaar en duur kunnen zijn, maar de veel voordelige aluminium deuren. In precies dezelfde stijl, maar met een veel gunstiger prijskaartje. Zo heeft u voor de beste prijs de prachtige sfeer van deze karaktervolle stoere deuren in huis. Vraag nu onze scherp geprijsde offerte aan voor uw woning in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal!

Verschillende industriële deuren

Dankzij het bescheiden gewicht van onze industriële deuren, kunt u de deuren in twee verschillende vormen krijgen: als scharnierdeur of als schuifdeur. De scharnierdeuren zijn een prachtige oplossing in combinatie met zijlichten: de ramen naast uw deuren, met een bredere of smallere uitvoering. Schuifdeuren zijn een elegante oplossing voor als u ruimte wilt besparen. Deze wanden schuiven in de muur of langs de muur. Wat is bij u in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal de beste oplossing? Vraag ons om advies!

Industriële deuren voor exclusieve tuinen

Ook in uw tuin geven onze industriële deuren een exclusieve uitstraling. Een prachtige oplossing wanneer u een overkapping heeft of een tuinkamer wilt maken. Met deze deuren kunt u uw constructie stijlvol sluiten, maar blijft het binnen nog altijd lekker licht. Dit zorgt voor een prettige plek, waarin u ook na de zomer volop kunt genieten van de zon, beschuttingen rust.

Op maat gemaakte industriële deuren

U krijgt onze industriële deuren geheel op maat. Niet alleen passen deze tot op de millimeter perfect op hun plek; ook passen ze in stijl perfect bij uw pand. Zeker als u deze helemaal naar wens laat maken: u bepaalt de vakverdeling, de deurhendel en zelfs de kleur: antracietgrijs, kwartsgrijs, zwart, wit, of een van de RAL-kleuren. Ook kunt u uw industriële deuren uitrusten met gekleurd glas. Benieuwd welke oplossing het mooist is voor uw ruimte in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal? Vraag om het deskundige advies van onze ervaren adviseurs.

Specialist in industriële deuren voor de hele regio Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Multi Keuken & Bad heeft een ruime showroom in Maassluis. Als specialist in verbouwingen leveren wij hier alles voor complete keukens en badkamers, en ook een ruim assortiment met (industriële) deuren. Voor al uw verbouwingswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Kom eens langs als u gevestigd bent in Rhoon, Oud-Beijerland, Poortugaal of regio!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.