Prachtige industriële deuren in Rotterdam, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs? Die bestelt u bij Multi Keuken & Bad. Dit zijn stoere en elegante deuren die het interieur verbeteren. Bovendien zijn het de voordeligste op de markt, omdat ze vervaardigd zijn van aluminium. Zo betaalt u veel minder dan voor stalen deuren. Een ander voordeel: industriële aluminium deuren zijn geschikt voor buiten! Dus of u nu een sfeervolle afsluiting wilt creëren in uw woning of in uw tuin, onze industriële deuren zijn precies wat u zoekt. Ga hiervoor naar Multi Keuken & Bad: uw experts voor de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker.
 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Perfect voor uw huis of kantoor

Het staat vast dat industriële deuren perfect bij uw pand zullen passen. Qua stijl past de strakke, eigentijdse uitstraling bij elke inrichting. Zeker omdat u de deuren zichtbaar kunt laten aansluiten op de omgeving, door de juiste stijl deurbeslag te kiezen. Ook heeft u keuze uit verschillende kleuren: zwart, wit, kwartsgrijs en antacietgrijs. Ook alle RAL-kleuren zijn mogelijk, voor een kleine meerprijs. En de montage bij u in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker is uiteraard perfect op maat.

Extra vakkundigheid

Hoewel onze monteurs het u doen vermoeden, gaat het monteren van industriële deuren niet vanzelf. Alleen gedegen vakkennis, kennis van het product en ervaring in verbouwingen zal zorgen voor de beste resultaten. Hierover beschikt het montageteam van Multi Keuken & Bad in overvloed. U kunt rekenen op perfect sluitende en kaarsrechte industriële deuren! Dit is waar wij bekend om staan in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker!

Uw betrokken specialist in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Multi Keuken & Bad bedient al bijna twintig jaar zowel particuliere als zakelijke klanten in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en verre omstreken. Deze brede ervaring is handig omdat u voor uw huis andere afwegingen heeft te maken dan voor uw kantoor. Wij zijn meer dan bekend met deze overwegingen, en kunnen u hierdoor gericht adviseren over industriële deuren. Wij denken altijd met u mee, en leveren het ideale product en resultaat.

Scharnierdeuren en schuifdeuren

U heeft keuze uit verschillende soorten deuren. Hiervan is de bekendste natuurlijk de scharnierdeur, welke uit te rusten is met zijlichten in brede of smalle uitvoering. Hiermee ontstaat een prachtige wand van metaal en glas. Daarnaast leveren wij ook schuifdeuren, in uiteenlopende uitvoeringen, voor (kleding)kasten en andere ruimtes in Rotterdam, Berkel en Rodenrijsen Pijnacker.

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen over onze industriële deuren? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat laten opstellen? Neem dan nu contact met ons op!
Industriële deuren

In de regio:

Industriële deuren Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk | Industriele deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp | Industriële deuren Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht | Industriele deuren Maassluis, Maasland en Maasdijk | Industriële deuren Monster, Poeldijk en Kijkduin | Industriële deuren Naaldwijk, Hoek van Holland en 's Gravenzande | Industriële deuren Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal | Industriele deuren Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker | Industriële deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw | Industriële deuren Vlaardingen en Schiedam | Industriele deuren Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen | Industriële deuren Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk | Industriële deuren Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen