Metalen deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Bent u op zoek naar metalen deuren voor uw huis of bedrijf in Schipluiden, Delft of Delfgauw? Hiervoor gaat u naar Multi Keuken & Bad, waar u ze geheel op maat geleverd en gemonteerd krijgt. Scherp geprijsd, zoals altijd bij Multi Keuken & Bad. Laat uw metalen deuren ook naar uw wensen uitrusten met de juiste deurhendels. Hiernaast kunt u de indeling van de vlakken in de deur, en ook het type glas, naar wens laten samenstellen. Bekijk daarvoor nu eens onze metalen deuren voor Schipluiden, Delft en Delfgauw. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Metalen deuren specialist voor de regio Schipluiden, Delft en Delfgauw

Dat Multi Keuken & Bad specialistisch maatwerk levert in Schipluiden, Delft en Delfgauw, is niet nieuw. Niet voor niets staat het woord ‘Multi’ in onze naam: wij leveren uiteenlopende oplossingen voor keukens, badkamers en verbouwingen. Hierdoor zijn wij in staat extra ervaring en vakmanschap te bieden bij al onze diensten, ook als het gaat om het leveren en monteren van metalen deuren. Hierdoor hebben wij een zeer ervaren en specialistisch montageteam in dienst.

Waarom metalen deuren?

Wellicht heeft u al eens gezien hoe exclusief metalen deuren kunnen zijn. Bijvoorbeeld bij vrienden, in interieurbladen en natuurlijk op woning-& huizen gerelateerde websites. Het zal u dan opgevallen zijn dat vooral de exclusieve en fraaiste woningen metalen deuren hebben. Doorgaans zijn deze deuren zwart gekleurd, met royale raampartijen en een robuust uiterlijk. Leuk is dat de ruimte groter lijkt te worden dankzij het verbeterde doorzicht. Hierdoor komt ook meer licht binnen. Een geweldige investering voor uw woning of pand in Schipluiden, Delft of Delfgauw en omstreken.

Voordelige metalen deuren

Ondanks de hoge kwaliteit van onze metalen deuren, zijn deze zeer betaalbaar en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het betreft de lijn Grand Metal Doors van SolidDoors. De metalen deuren van SolidDoors zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals schuifwanden voor kasten en zelfs deuren voor tuinhuizen en andere buitenconstructies. Ze staan bovendien bekend om hun industriële uiterlijk en dat tegen de scherpste prijzen!

Metalen deuren uiteraard geheel op maat

Natuurlijk wilt u dat uw metalen deuren in er perfect uit zien, en ook zo werken. Daarnaast heeft u zo uw eigen wensen voor bijvoorbeeld de indeling van de deurvlakken of de stijl van het deurbeslag. Reken hiervoor op het aanbod en de expertise van Multi Keuken & Bad, de specialisten voor de hele regio Schipluiden, Delft en Delfgauw!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl