Bent u op zoek naar metalen deuren voor uw huis of bedrijf in Schipluiden, Delft of Delfgauw? Hiervoor gaat u naar Multi Keuken & Bad, waar u ze geheel op maat geleverd en gemonteerd krijgt. Scherp geprijsd, zoals altijd bij Multi Keuken & Bad. Laat uw metalen deuren ook naar uw wensen uitrusten met de juiste deurhendels. Hiernaast kunt u de indeling van de vlakken in de deur, en ook het type glas, naar wens laten samenstellen. Bekijk daarvoor nu eens onze metalen deuren voor Schipluiden, Delft en Delfgauw. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.
 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Metalen deuren specialist voor de regio Schipluiden, Delft en Delfgauw

Dat Multi Keuken & Bad specialistisch maatwerk levert in Schipluiden, Delft en Delfgauw, is niet nieuw. Niet voor niets staat het woord ‘Multi’ in onze naam: wij leveren uiteenlopende oplossingen voor keukens, badkamers en verbouwingen. Hierdoor zijn wij in staat extra ervaring en vakmanschap te bieden bij al onze diensten, ook als het gaat om het leveren en monteren van metalen deuren. Hierdoor hebben wij een zeer ervaren en specialistisch montageteam in dienst.

Waarom metalen deuren?

Wellicht heeft u al eens gezien hoe exclusief metalen deuren kunnen zijn. Bijvoorbeeld bij vrienden, in interieurbladen en natuurlijk op woning-& huizen gerelateerde websites. Het zal u dan opgevallen zijn dat vooral de exclusieve en fraaiste woningen metalen deuren hebben. Doorgaans zijn deze deuren zwart gekleurd, met royale raampartijen en een robuust uiterlijk. Leuk is dat de ruimte groter lijkt te worden dankzij het verbeterde doorzicht. Hierdoor komt ook meer licht binnen. Een geweldige investering voor  uw woning of pand in Schipluiden, Delft of Delfgauw en omstreken.

Voordelige metalen deuren

Ondanks de hoge kwaliteit van onze metalen deuren, zijn deze zeer betaalbaar en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het betreft de lijn Grand Metal Doors van SolidDoors. De metalen deuren van SolidDoors zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals schuifwanden voor kasten en zelfs deuren voor tuinhuizen en andere buitenconstructies. Ze staan bovendien bekend om hun industriële uiterlijk en dat tegen de scherpste prijzen!

Metalen deuren uiteraard geheel op maat

Natuurlijk wilt u dat uw metalen deuren in er perfect uit zien, en ook zo werken. Daarnaast heeft u zo uw eigen wensen voor bijvoorbeeld de indeling van de deurvlakken of de stijl van het deurbeslag. Reken hiervoor op het aanbod en de expertise van Multi Keuken & Bad, de specialisten voor de hele regio Schipluiden, Delft en Delfgauw!
Industriële deuren

In de regio:

Metalen deuren Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk | Metalen deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp | Metalen deuren Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht | Metalen deuren Maassluis, Maasland en Maasdijk | Metalen deuren Monster, Poeldijk en Kijkduin | Metalen deuren Naaldwijk, Hoek van Holland en 's Gravenzande | Metalen deuren Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal | Metalen deuren Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker | Metalen deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw | Metalen deuren Vlaardingen en Schiedam | Metalen deuren Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen | Metalen deuren Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk | Metalen deuren Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen