Als u stalen deuren wilt laten installeren in uw woning of pand in Schipluiden, Delft of Delfgauw, dan houdt u van de strakke en moderne look van industrieel design. Niet voor niets: denk maar aan de royale raampartijen, dunne lijnen en no-nonsense look van stalen deuren. Deze laten veel licht door in uw woning of kantoor. En ook dankzij het verbeterde zicht over uw interieur lijkt uw huis of pand ruimtelijker dan voorheen. Uiteraard betaalt u hier wel een passende prijs voor, want staal is duur. Aluminium daarentegen is betaalbaar! Vandaar dat hiervan soortgelijke deuren worden gemaakt. Multi Keuken & Bad biedt ze voordelig aan in de hele regio Schipluiden, Delft en Delfgauw. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan nu contact met ons op!
 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Onze stalen deuren

Multi Keuken & Bad is een bekende en gewaardeerde onderneming en leverancier voor onder andere Schipluiden, Delft en Delfgauw. Omdat ons team al vele jaren adviseert en monteert in de hele regio  bij diverse klanten, hebben wij extra deskundigheid en zeer brede ervaring in huis. Hiermee staan wij u met raad en daad bij, tijdens praktisch alle soorten verbouwingen in Schipluiden, Delft en Delfgauw. Zeker als het gaat om stalen deuren. Met een ruim assortiment en een zeer uitgebreide showroom zijn wij al snel uw favoriete winkel!

Het mooie van stalen deuren

Wat stalen deuren vaak zo mooi maakt zijn de zijlichten langs de deur: de extra ramen links en rechts van de scharnierdeur. Het is dan ook logisch dat zoveel van onze klanten in Schipluiden, Delft en Delfgauw hiervoor kiezen. Want met zijlichten ontstaat een nog dramatischer effect: niet alleen een fraaie deur, maar een complete wand verwelkomt u, uw familie, uw collega’s of klanten! Ook komt er natuurlijk nog meer licht door deze ramen, en wordt het ruimtelijk effect groter. Hiervoor hoeft uw deuropening maar 1 meter breed te zijn. Voldoet uw pand in Schipluiden, Delft en Delfgauw hieraan? Onderzoek dan zeker de mogelijkheid van zijlichten als u stalen deuren zoekt!

Beter dan stalen deuren?

Wat is er nu beter dan stalen deuren? Onze klanten in Schipluiden, Delft en Delfgauw weten het antwoord: aluminium deuren van dezelfde kwaliteit, van Multi Keuken & Bad. Dankzij de lagere kostprijs van aluminium ten opzichte van staal, is het verschil in prijs groot en zijn de deuren ook nog eens duurzamer. Anders dan deuren van uitsluitend stalen onderdelen, kunt u deze deuren ook buiten laten installeren! Bijvoorbeeld in uw tuinkamer, uw tuinhuis of overkapping!
Industriële deuren

In de regio:

Stalen deuren Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk | Stalen deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp | Stalen deuren Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht | Stalen deuren Maassluis, Maasland en Maasdijk | Stalen deuren Monster, Poeldijk en Kijkduin | Stalen deuren Naaldwijk, Hoek van Holland en 's Gravenzande | Stalen deuren Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal | Stalen deuren Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker | Stalen deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw | Stalen deuren Vlaardingen en Schiedam | Stalen deuren Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen | Stalen deuren Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk | Stalen deuren Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen