Stalen deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Als u stalen deuren wilt laten installeren in uw woning of pand in Schipluiden, Delft of Delfgauw, dan houdt u van de strakke en moderne look van industrieel design. Niet voor niets: denk maar aan de royale raampartijen, dunne lijnen en no-nonsense look van stalen deuren. Deze laten veel licht door in uw woning of kantoor. En ook dankzij het verbeterde zicht over uw interieur lijkt uw huis of pand ruimtelijker dan voorheen. Uiteraard betaalt u hier wel een passende prijs voor, want staal is duur. Aluminium daarentegen is betaalbaar! Vandaar dat hiervan soortgelijke deuren worden gemaakt. Multi Keuken & Bad biedt ze voordelig aan in de hele regio Schipluiden, Delft en Delfgauw. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan nu contact met ons op!

Onze stalen deuren

Multi Keuken & Bad is een bekende en gewaardeerde onderneming en leverancier voor onder andere Schipluiden, Delft en Delfgauw. Omdat ons team al vele jaren adviseert en monteert in de hele regio bij diverse klanten, hebben wij extra deskundigheid en zeer brede ervaring in huis. Hiermee staan wij u met raad en daad bij, tijdens praktisch alle soorten verbouwingen in Schipluiden, Delft en Delfgauw. Zeker als het gaat om stalen deuren. Met een ruim assortiment en een zeer uitgebreide showroom zijn wij al snel uw favoriete winkel!

Het mooie van stalen deuren

Wat stalen deuren vaak zo mooi maakt zijn de zijlichten langs de deur: de extra ramen links en rechts van de scharnierdeur. Het is dan ook logisch dat zoveel van onze klanten in Schipluiden, Delft en Delfgauw hiervoor kiezen. Want met zijlichten ontstaat een nog dramatischer effect: niet alleen een fraaie deur, maar een complete wand verwelkomt u, uw familie, uw collega’s of klanten! Ook komt er natuurlijk nog meer licht door deze ramen, en wordt het ruimtelijk effect groter. Hiervoor hoeft uw deuropening maar 1 meter breed te zijn. Voldoet uw pand in Schipluiden, Delft en Delfgauw hieraan? Onderzoek dan zeker de mogelijkheid van zijlichten als u stalen deuren zoekt!

Beter dan stalen deuren?

Wat is er nu beter dan stalen deuren? Onze klanten in Schipluiden, Delft en Delfgauw weten het antwoord: aluminium deuren van dezelfde kwaliteit, van Multi Keuken & Bad. Dankzij de lagere kostprijs van aluminium ten opzichte van staal, is het verschil in prijs groot en zijn de deuren ook nog eens duurzamer. Anders dan deuren van uitsluitend stalen onderdelen, kunt u deze deuren ook buiten laten installeren! Bijvoorbeeld in uw tuinkamer, uw tuinhuis of overkapping!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.