Stalen deuren Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Wat voor stalen deuren laat u in Westerlee, de Lier of Nieuwe Tuinen installeren? Waarschijnlijk zijn dit de producten van Multi Keuken & Bad. Niet verwonderlijk, want in deze omgeving staan wij bekend vanwege onze voordelig geprijsde producten, professionele montage en deskundige adviezen. In die lijn passen ook onze moderne deuren, die een perfect alternatief bieden voor stalen binnen- en buitendeuren. Zoals bij alle stalen deuren, zijn ze uit te rusten met verschillende glassoorten, deurhendels en scharniersystemen. Dankzij het aluminium zijn ze echter veel voordeliger geprijsd! Werkt u dus met een budget, maar wilt u wel het mooiste in huis halen? Dan is het nu tijd u te verdiepen in onze stalen en aluminium deuren! Neem nu contact met ons op, of bezoek onze showroom in Maassluis, die u snel bereikt vanuit Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen!

Stalen deuren of aluminium deuren?

Natuurlijk zijn volledig stalen deuren altijd sterker. Toch zijn aluminium deuren ook sterk, en bieden veel meer voordelen. Zo zijn de deuren die wij leveren, aanzienlijk lichter en dus breder toepasbaar, bijvoorbeeld als makkelijk bedienbare schuifwand. Anders dan veel andere stalen deuren, zijn onze deuren ook geschikt voor buiten. Wilt u dus een tuinkamer of andere buitenconstructie (laten) bouwen in Westerlee, de Lier of Nieuwe Tuinen, dan kunt u probleemloos onze deuren installeren. Dankzij het aluminium blijven deze jarenlang in nieuwstaat, zonder roest of corrosie.

Voordeliger dan de meeste stalen deuren

De stalen deuren die Multi Keuken & Bad in onder andere Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen levert, bestaan voor het grootste gedeelte uit aluminium. Behalve de vele praktische voordelen hiervan, merkt u het verschil ook in de prijs. Deze ligt immers veel lager dan bij stalen deuren. Kiest u voor een fraaie schuifwand of scharnierdeur met fraaie zijlichten, dan kiest u dus voor een veel voordeliger product. Uiteraard voldoen deze in hun sterkte en duurzaamheid aan alle moderne eisen. Bezoek onze winkel in Maassluis eens, als u in Westerlee, de Lier of Nieuwe Tuinen gevestigd bent.

Voor alle woningen of panden in Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen

Heeft u een klassiek, modern of normaal pand? Zoekt u hiervoor bijpassende stalen deuren? Onze deuren komen in elk interieur tot hun recht. De strakke kaders geven een neutrale maar toch ook eigentijdse uitstraling. Bovendien kunt u ze naar wens bestellen, geheel op maat voor uw huis of kantoor in Westerlee, de Lier of Nieuwe Tuinen.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl