Industriële deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Zoekt u de meest fraaie industriële deuren van Den Haag, Ypenburg en Nootdorp? Die vindt u bij Multi Keuken & Bad. Onze prachtige statige, elegante deuren zijn ook nog eens zeer voordelig. Niet alleen omdat ze uit aluminium bestaan, en dus veel lager geprijsd zijn, maar ook omdat ze lichter zijn en zelfs geschikt voor buiten! Zowel uw interieur als tuin in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp, zullen een prettige en chique sfeer krijgen. Vraag nu een offerte aan, of neem contact op voor meer informatie.

Zijn onze industriële deuren geschikt voor buiten?

Zeker, onze industriële deuren zijn bijzonder geschikt voor buiten. Zoals u weet corrodeert aluminium niet, waardoor deze buitendeuren nog jarenlang onveranderd mooi blijven. Een goede toepassing van deze industriële deuren is dus de afsluiting van bijvoorbeeld uw overkapping of luxe tuinkamer in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp. Hiermee kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Lekker uit de wind, in de zon, in stijl!

Laat uw industriële deuren professioneel installeren

Natuurlijk is de kwaliteit van industriële deuren afhankelijk van de installatie. Maak geen concessies, laat uw industriële deuren installeren door de meest ervaren en deskundige vakmensen. Zo weet u zeker dan uw constructie duurzaam, recht en symmetrisch is. En bovendien betaalbaar, omdat ervaring zich uit in snelheid en lagere prijzen. Schakel hiervoor het montageteam in van Multi Keuken & Bad. Wij leveren consequent topkwaliteit in de hele regio Den Haag, Ypenburg of Nootdorp en ver daar buiten.

Industriële deuren voor kantoor en thuis in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

U kunt ons als particulier of als organisatie inschakelen. Daar zit een verschil in; voor uw huis maakt u andere afwegingen dan voor uw kantoor. Multi Keuken & Bad begrijpt precies welke afwegingen dat zijn en welke u het beste kunt maken. Wij denken altijd in uw belang, zodat u bij ons precies het gewenste resultaat krijgt.

Scharnierdeuren en schuifdeuren

Onze industriële deuren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Uiteraard als gewone scharnierdeur, maar ook als schuifdeur of schuifwand. Met scharnierdeuren zijn prachtige zijlichten langs uw deur mogelijk. Hiervoor moet de breedte van de opening wel minimaal één meter zijn. Schuifdeuren zijn nuttig voor het besparen van ruimte en als fraaie afsluiting van kasten.

Alles op maat!

Zijn industriële deuren ook geschikt voor uw pand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp? Wij weten het wel zeker. Want de moderne maar tijdloze look past in elk interieur. Ook omdat u de deuren in alle RAL-kleuren kunt laten uitvoeren. En in wit, zwart, antacietgrijs en kwartsgrijs. Daarnaast heeft u keuze uit divers fraai deurbeslag. Uiteraard worden uw industriële deuren volledig op maat gemaakt voor uw pand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.