Exclusieve stalen deuren Maassluis, Maasland en Maasdijk

Op maat gemaakte stalen / industriële deuren tegen scherpe prijzen!

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw tegelvloer van A tot Z!

Benieuwd naar de mogelijkheden aan tegels? Neem een kijkje in de showroom of neem contact op om een afspraak te maken! 

Met stalen deuren gebeurt er iets bijzonders in uw huis in Maassluis, Maasland of Maasdijk. Er is opeens veel meer licht, en ook lijkt er veel meer ruimte te zijn. Dankzij meer zon en doorzicht voelt uw interieur veel ruimer aan. Toch heeft u natuurlijk wel gewoon de nodige privacy en isolatie. Stalen deuren maken uw leven, wonen en werken simpelweg comfortabeler en makkelijker. De stalen deuren, van aluminium, leveren en monteren wij regelmatig voor onze klanten in onder andere Maassluis, Maasland en Maasdijk. Bent u ook geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie, en een vrijblijvende offerte!

Stalen scharnierdeuren?

Een van de fraaiste oplossingen die wij in Maassluis, Maasland en Maasdijk realiseren, zijn onze stalen scharnierdeuren. Dit zijn de geschikte deuren voor woningen en bedrijfsruimtes met genoeg ruimte. Is uw deuropening meer dan één meter breed? Dan zijn zijlichten een schitterende optie. Deze vormen, samen met de stalen deuren, één royale wand. De zijlichten zijn in smalle en brede versie te verkrijgen, en de stalen deuren zelf in los of in een sierlijk deurkozijn. Het scharnierdeur-profiel is vlak dus geschikt voor vaste wanden.

Stalen schuifdeuren?

Heeft u een woning of pand in Maassluis, Maasland of Maasdijk waar u zoveel mogelijk ruimte wilt besparen? Dan kunnen stalen deuren uw ideale oplossing zijn. Immers schuift u deze langs of zelfs in de muur, of achter elkaar. Zo bespaart u zeer veel ruimte bij uw muren. U wint extra ruimte voor een meubel, lamp, kunstwerk, of simpelweg een grotere kamer! Ook zijn uw stalen schuifdeuren uitstekend te gebruiken zonder handgrepen! Dankzij een inkeping in het profiel, opent u uw deur(en) gemakkelijk.

Geschikt als stalen buitendeuren!

Nog een voordeel van aluminium deuren: ze vergaan niet snel. Anders dan stalen deuren van gewoon metaal, zijn deze bestand tegen corrosie. Het maakt dus niet uit hoeveel en hoe vaak hier regen of vocht op komt. Zo zijn ze bijzonder geschikt voor uw tuinhuisje, tuinkamer of luxe overkapping. Bovendien krijgt u ook in uw tuin de klasse en sfeer die u zoekt. Vooral als u dagelijks uitkijkt op uw tuin en constructie, zijn deze stalen deuren de mooiste én duurzaamste oplossing die u kunt vinden in de hele regio Maassluis, Maasland en Maasdijk!

Stalen deuren, kwaliteit voor de regio Maassluis, Maasland en Maasdijk

U kunt onze stalen deuren bestellen in het zwart, wit, antracietgrijs of kwartsgrijs. Tevens is iedere gewenste RAL-kleur mogelijk, tegen een bescheiden meerprijs. Scharnierdeuren zijn mogelijk met een magneetsluiting, en hebben een draaicirkel van 180 graden. Stalen schuifdeuren zijn als bodemrollend of hangend systeem met Softclose te verkrijgen. Dankzij de verschillende combinaties van handgrepen, zijlichten en vlakverdelingen, zijn uw stalen deuren uniek in Maassluis, Maasland en Maasdijk! Kom langs in onze showroom!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw binnenverbouwing, keuken, badkamer, stalen deuren, pvc vloer, etc.?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Openingstijden
Dinsdag t/m Vrijdag – 9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag – 9:00 uur – 16:30 uur
Zon- & feestdagen – Gesloten

Multi Keuken & Bad
Elektraweg 7
3144CB Maassluis

T: 010 592 24 11
F: 010 592 26 02
E: info@multikeukenenbad.nl

 

Neem ook een kijkje op onze andere sites: binnenverbouwingen.nl en kantorenverbouwen.nl

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐

Vacature Adviseur / Verkoper

Ben je ook werken op koopzondagen, in de avond en op feestdagen zat? Bekijk dan onze vacature.