Met stalen deuren gebeurt er iets bijzonders in uw huis in Maassluis, Maasland of Maasdijk. Er is opeens veel meer licht, en ook lijkt er veel meer ruimte te zijn. Dankzij meer zon en doorzicht voelt uw interieur veel ruimer aan. Toch heeft u natuurlijk wel gewoon de nodige privacy en isolatie. Stalen deuren maken uw leven, wonen en werken simpelweg comfortabeler en makkelijker. De stalen deuren, van aluminium, leveren en monteren wij regelmatig voor onze klanten in onder andere Maassluis, Maasland en Maasdijk. Bent u ook geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie, en een vrijblijvende offerte!
 

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Stalen scharnierdeuren?

Een van de fraaiste oplossingen die wij in Maassluis, Maasland en Maasdijk realiseren, zijn onze stalen scharnierdeuren. Dit zijn de geschikte deuren voor woningen en bedrijfsruimtes met genoeg ruimte. Is uw deuropening meer dan één meter breed? Dan zijn zijlichten een schitterende optie. Deze vormen, samen met de stalen deuren, één royale wand. De zijlichten zijn in smalle en brede versie te verkrijgen, en de stalen deuren zelf in los of in een sierlijk deurkozijn. Het scharnierdeur-profiel is vlak dus geschikt voor vaste wanden.

Stalen schuifdeuren?

Heeft u een woning of pand in Maassluis, Maasland of Maasdijk waar u zoveel mogelijk ruimte wilt besparen? Dan kunnen stalen deuren uw ideale oplossing zijn. Immers schuift u deze langs of zelfs in de muur, of achter elkaar. Zo bespaart u zeer veel ruimte bij uw muren. U wint extra ruimte voor een meubel, lamp, kunstwerk, of simpelweg een grotere kamer! Ook zijn uw stalen schuifdeuren uitstekend te gebruiken zonder handgrepen! Dankzij een inkeping in het profiel, opent u uw deur(en) gemakkelijk.

Geschikt als stalen buitendeuren!

Nog een voordeel van aluminium deuren: ze vergaan niet snel. Anders dan stalen deuren van gewoon metaal, zijn deze bestand tegen corrosie. Het maakt dus niet uit hoeveel en hoe vaak hier regen of vocht op komt. Zo zijn ze bijzonder geschikt voor uw tuinhuisje, tuinkamer of luxe overkapping. Bovendien krijgt u ook in uw tuin de klasse en sfeer die u zoekt. Vooral als u dagelijks uitkijkt op uw tuin en constructie, zijn deze stalen deuren de mooiste én duurzaamste oplossing die u kunt vinden in de hele regio Maassluis, Maasland en Maasdijk!

Stalen deuren, kwaliteit voor de regio Maassluis, Maasland en Maasdijk

U kunt onze stalen deuren bestellen in het zwart, wit, antracietgrijs of kwartsgrijs. Tevens is iedere gewenste RAL-kleur mogelijk, tegen een bescheiden meerprijs. Scharnierdeuren zijn mogelijk met een magneetsluiting, en hebben een draaicirkel van 180 graden. Stalen schuifdeuren zijn als bodemrollend of hangend systeem met Softclose te verkrijgen. Dankzij de verschillende combinaties van handgrepen, zijlichten en vlakverdelingen, zijn uw stalen deuren uniek in Maassluis, Maasland en Maasdijk! Kom langs in onze showroom!
Industriële deuren

In de regio:

Stalen deuren Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Ridderkerk | Stalen deuren Den Haag, Ypenburg en Nootdorp | Stalen deuren Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht | Stalen deuren Maassluis, Maasland en Maasdijk | Stalen deuren Monster, Poeldijk en Kijkduin | Stalen deuren Naaldwijk, Hoek van Holland en 's Gravenzande | Stalen deuren Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal | Stalen deuren Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker | Stalen deuren Schipluiden, Delft en Delfgauw | Stalen deuren Vlaardingen en Schiedam | Stalen deuren Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen | Stalen deuren Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk | Stalen deuren Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen